ترامپ به غنی سازی ایران تن داد
رئیسجمهور آمریکا پس از اعلام توافق میان تهران و واشنگتن، از محدود شدن دائمی سطح غنیسازی ایران خبر داد و در عین حال هشدار داد که در صورت شکست توافق، گزینه اقدام نظامی دوباره روی میز قرار خواهد گرفت.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، پس از اعلام توافق میان ایران و ایالات متحده در گفتوگو با روزنامه نیویورکتایمز مدعی شد ایران برای همیشه به غنیسازی در سطوح پایین محدود خواهد شد؛ سطوحی که به گفته او تحت هیچ شرایطی قابلیت استفاده برای اهداف نظامی را نخواهد داشت.
ترامپ در ادامه با اشاره به این توافق، ادعا کرد در صورتی که توافق نهایی هستهای به شکست بینجامد، گزینه حمله نظامی بار دیگر مطرح خواهد شد. وی همچنین مدعی شد آمریکا میتواند در ازای دریافت ۲۰ درصد از درآمدهای منطقه، نقش «نگهبان منطقه» را ایفا کند.
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به تصمیم خود برای حمله به ایران در اواخر فوریه و اعمال محاصره دریایی، مدعی شد این اقدامات معادلات خاورمیانه را در راستای منافع واشنگتن تغییر داده است.
وی همچنین ادعا کرد که توافق با ایران در نهایت تضمین خواهد کرد تنگه هرمز برای همیشه بدون عوارض باقی بماند.
ترامپ در بخش دیگری از این گفتوگو به روابط خود با بنیامین نتانیاهو پرداخت و گفت: «کنار آمدن با نتانیاهو فوقالعاده دشوار است و او باید از ما بسیار سپاسگزار باشد، زیرا اگر ایران سلاح هستهای داشت، اسرائیل وجود نداشت.»
خب این که شد همون توافق اوباما پس چرا اینهمه ویرانی به راه انداختی مردک.
حال تندروها چطوووووووررررررره؟
فکر کنم پهلوی خیلی حالش بده 🤗
کفن نپوشیدیم که غنی سازی پایین داشته باشیم
خب این که باخت ج ا است
فککککک نعکنممممممم
ترامپ وکارتر هر دو سروته یک کرباسند
این یعنی علاوه بر هسته ای، موشکی و نیابتی تنگه هرمز رو دادید رفت و علاوه بر همه اینها ۲۰ درصد درآمد کشور رو هم دادید به ترامپ!!! دست مریزاد
اگرآمریکا خواهان مذاکره بودوهست چراجنگ گرم وسردراه انداخت باعث بحران کمبودفوق العاده آب و برق گازشدجنگ روانی بین دولتمردان محترم ومردم انداخت اسرائیل یهودی دشمن هرچه مسلمان خصوصا ما ایرانیان بازم مانندهمیشه با کشورهای بیروت لبنان غزه فلسطین حزب الله ادامه میده بعدترامپ میگه ایران نبایدپاسخ بده اتفاقا ایران امشب اوایل ساعات شب موشکهایی به اسرائیل خواهدفرستادیا درهرزمانی که لازم هست به ترامپ مربوط نیست اصلا نبایددخالت کنه