ترامپ: در مورد تعلیق مذاکرات از سوی ایران چیزی نشنیدم اما اگر درست باشد، اشکالی ندارد/ به این معنا نیست که برویم و هر جایی بمب پرت کنیم، فقط محاصره را حفظ می‌کنیم/ می‌توانم تا هر زمان که ایران بخواهد صبر کنم زیرا در حال از دست دادن ثروت عظیمی است

رئیس‌جمهور آمریکا واکنش به گزارش‌ها درباره توقف مذاکرات با ایران گفت: در مورد تعلیق مذاکرات از سوی ایران چیزی نشنیدم اما اگر این درست باشد، اشکالی ندارد.

ترامپ: در مورد تعلیق مذاکرات از سوی ایران چیزی نشنیدم اما اگر درست باشد، اشکالی ندارد/ به این معنا نیست که برویم و هر جایی بمب پرت کنیم، فقط محاصره را حفظ می‌کنیم/ می‌توانم تا هر زمان که ایران بخواهد صبر کنم زیرا در حال از دست دادن ثروت عظیمی است

ترامپ: درباره ایران سکوت می‌کنم!

رئیس‌جمهور آمریکا که دائما اظهارات ضدونقیضی را درباره تبادل پیام با ایران مطرح می‌کند، این بار مدعی شد که درباره این موضوع سکوت پیشه می‌کند!

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» ادعا کرد: «درباره ایران بیش از حد صحبت کرده‌ایم و درباره تبادل پیام با ایران سکوت بهترین است. البته سکوت به این معنی نیست که ما به حمله به ایران باز خواهیم گشت، اما ما تحریم را حفظ خواهیم کرد.»

در حالی‌که نمایندگان و مقامات آمریکایی و همچنین رسانه‌های غربی جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و اقدامات خصمانه ترامپ را «شکستی راهبردی» تلقی می‌کنند و دائما به توان نظامی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران می‌پردازند، خود شخص ترامپ ادعا کرد که ایران «بازنده» است و واشنگتن «می‌تواند مدت زمان زیادی صبر کند».

وی افزود: «من هیچ چیزی از ایران مبنی بر تعلیق مذاکرات نشنیده‌ام و هیچ پاسخی از ایران در مورد گزارش‌های تعلیق مذاکرات دریافت نکرده‌ام. به نظرم سکوت بهترین است.»

ایران و آمریکا پیشتر اعلام کرده‌ بودند برای دستیابی به تفاهم‌نامه پایان جنگ پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است، اگرچه برخی مسائل برای نهایی کردن آن هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد.

ترامپ درباره تنگه هرمز که تحت کنترل ایران است، ادعا کرد که محاصره غیرقانونی خود را ادامه خواهد داد و تحریم‌ها علیه ایران پابرجا خواهند ماند.

در نتیجه آتش‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و با تکرار حملات غیرقانونی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴، مقامات جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند کلیه تردد کشتی‌ها از این آبراه مهم بین‌المللی که در مجاورت آب‌های سرزمینی و خط ساحلی قلمرو ایران واقع شده است، باید با هماهنگی ایران انجام شود و کشتی‌های مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها اجازه عبور نخواهند داشت.

برخی اظهارات دونالد ترامپ به شرح ذیل است:

به نظر من اگر راستش را بخواهید، ما بیش از حد صحبت کرده‌ایم. فکر می‌کنم سکوت کردن خیلی خوب باشد، و این سکوت می‌تواند برای مدت طولانی ادامه پیدا کند.

این به این معنا نیست که ما برویم و هر جایی بمب پرت کنیم. فقط سکوت می‌کنیم. محاصره را حفظ می‌کنیم. محاصره مثل یک قطعه فولاد است.

فکر می‌کنم به هر اندازه که آنها بخواهند می‌توانم صبر کنم. آنها دارند یک ثروت را از دست می‌دهند.

ادعاهای ترامپ درحالی است که کارشناسان درباره تبعات تداوم وضعیت کنونی در تنگه هرمز ابراز نگرانی کرده و از احتمال جهش قیمت سوخت و کالا در آمریکا سخن گفته‌اند.

محاصره غیرقابل نفوذ است و من می‌توانم تا هر زمان که ایران بخواهد صبر کنم زیرا در حال از دست دادن ثروت عظیمی است.

این خبر بروزرسانی شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ترک

    ایران و آمریکا نیاز دارند تا به تفافق برسند چون بدون تفافق هر دو کشور آسیب جدی می بینند

  • ناشناس

    ولی خدائیش تیتر خبر و لحن بیانش خیلی با عکس هماهنگه😁

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ادمین عاشق ترامپه یه کالکشن عکس از همه حالتاش داره

  • ناشناس

    داره میگه اونیکه به مذاکره و پایان شرایط فعلی نیاز داره، ایرانه!!! حداقل بیشتر ازآمریکا

  • ناشناس

    میشه شما اینقد نگران بالا رفتن قیمت سوخت و کالا تو آمریکا نباشین ؟!!
    خوب بذار بالا بره ....
    بجاش یه اظهار نگرانی درباره ی خودت و خودمون بکن نویسنده محترم

  • بهنام

    نه جان تو اشکال دارد .
    هر کاری توانستی کردی دیگر زورت بیش از این نیست.

  • ناشناس

    فکر کردن تاثیر توییت هاشون مثل توست توهم زدن شاید نفت بشه صددلار خخخخخ