قالیباف: باید هزینه جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید/ شواهد روشنی برای عدم پایبندی آمریکا به آتش بس وجود دارد
رئیس مجلس در واکنش به حملات شدید رژیم صهیونیستی در لبنان، گفت: باید هزینه جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید، همه چیز سر جای خودش قرار خواهد گرفت.
محمدباقر قالیباف در مطلبی به زبان انگلیسی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به حملات شدید رژیم صهیونیستی در لبنان، گفت: اعمال محاصره دریایی و تشدید جنایات جنگی در لبنان توسط رژیم نسل کش صهیونیستی، شواهد روشن عدم پایبندی آمریکا به آتش بس است.
وی با اشاره اینکه هر انتخابی، هزینهای دارد و صورتحساب آن هم از راه میرسد، گفت: همه چیز سر جای خودش قرار خواهد گرفت.

منبع:
ايسنا
زتعارف کم کن و بر مبلغ افزای مرده و قولش....
عجب مسیولین باهوشو زرنگی داریم چشم نخوری ان شا الله🙄🤐🙄🤐
حتما داشتن غرامت و خسارت بشما و لبنانتون میدادن .
ما ک میدونیم
انتقام بگیرید خب
خواستید صورت حساب بنویسید بما هم بگید تا اضافه پرداختهای این چند ماه را برایتان ارسال کنیم .
به ما چه ربطی داره ؟ به تو چه ربطی داره ؟ نکنه لبنان استان ۳۳ شماست؟
سوختن انسانها به تو ربط نداره؟؟؟این از رذالت انسانیه ..امثالت که به دور برت هم می گی مشکل شما به من ربط ندارن..اینجا هزار سال حضرت ابوالفضل می شناختند اصول گند قرص انگ فروید چه ربط داره؟؟همه دنیا به غزه شهر پیامبران اعتراض کردند و تماشا از رذالت اخلاقیه..
اول هزینه خسارات وارد شده به کشور خودمان را بگیر بعد برو سراغ لبنان و فلسطین البته هزینه باز سازی آنها را هم ایران خواهد داد.
اصلا نقشه شان این بود که ما را سرگرم توافق کنند و در لبنان عملیات کنند . ظاهرا موفق هم بوده اند .
توافق با شیطان ؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!
هزینه جنایاتشان در ایران چی ؟! البته هر پولی به ایران بده سر از حسابهای شماها و خانواده هاتون و حزب الله و حماس سر در میاره.
نه این دیگه شوخی نیست چون انگلیسی نوشته و مصرف و استعمال خارجی داره 😂
با ملت ایرانه میگه هزینه بازسازی لبنان را باید طبق معمول پرداخت کنند
خدارو شکر که رژیم منحوس اشغالگر و شیطان بزرگ را شکست دادیم، حالا فقط مانده دریافت خسارات لبنان.
خدارو شکر ، بنظرتون بعنوان قدرت اول منطقه وقتش نیست به اقتصاد سروسامان بدید؟ گوشت و ماهی و مرغ و لبنیات و میوه که افسانه شدن، لوازم خانگی ایرانی رؤیا شدن، چرا محصولات داخلی اینقدر گرون شدن؟ هندونه هفته گذشته هجده تومان ، امروز کیلویی چهل هزار تومان!! چرا ؟