ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ مخالت حملات بیشتر به زیرساخت‌های انرژی ایران است

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از «مقام‌های آمریکایی» گزارش داد که حمله اسرائیل به میدان گازی پارس جنوبی ایران با اطلاع و حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا انجام شد اما اکنون مخالفت حملات بیشتری از این نوع است.

ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ مخالت حملات بیشتر به زیرساخت‌های انرژی ایران است

وال استریت ژورنال به نقل از مقام‌هایی که نامشان را فاش نکرد، بامداد پنجشنبه نوشت که ترامپ پیشتر از حمله اسرائیل به پارس جنوبی مطلع شده و از آن به عنوان پیامی به ایران در رابطه با بستن تنگه هرمز، حمایت کرد.

این مقام‌ها مدعی شدند، ترامپ معتقد است که ایران این پیام را دریافت کرده و اکنون مخالف حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران است اما با توجه به اقدامات آتی ایران در آبراهه راهبردی تنگه هرمز، ترامپ ممکن است که بار دیگر حاضر به هدف قرار دادن تاسیسات انرژی ایران باشد.

«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت اعلام کرد: حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات انرژی از جمله تاسیسات مرتبط با میدان گازی پارس جنوبی و منطقه عسلویه «مصداق جنایت جنگی» است.

ایروانی در نامه خود نوشت: در ساعات اولیه چهارشنبه، ۱۸ مارس ۲۰۲۶، تأسیسات گاز غیرنظامی در منطقه جنوبی جمهوری اسلامی ایران، از جمله تأسیسات مرتبط با میدان گازی پارس جنوبی و منطقه عسلویه، به‌طور عامدانه هدف حملات نظامی قرار گرفتند که توسط ایالات متحده و رژیم اسرائیل انجام شد.

وی افزود: میزان خسارات وارده به تأسیسات گازی ایران در منطقه پارس جنوبی در حال حاضر در دست ارزیابی است. بر اساس ارزیابی‌های اولیه، چندین فاز از میدان گازی پارس جنوبی در نتیجه این حمله جنایتکارانه از کار افتاده و به‌طور موقت از مدار خارج شده‌اند. این تأسیسات، زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی محسوب می‌شوند که برای تأمین انرژی، ثبات اقتصادی و رفاه میلیون‌ها غیرنظامی ضروری هستند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید