تداوم تخریب ساختمان‌های دولتی و منازل مردم در جنوب لبنان به دست ارتش اسرائیل

ارتش اسرائیل، با وجود امضای «توافق چارچوب» با دولت لبنان با میانجی‌گری آمریکا، به عملیات تخریب در شهرک‌های اشغالی جنوب لبنان ادامه داد.

تداوم تخریب ساختمان‌های دولتی و منازل مردم در جنوب لبنان به دست ارتش اسرائیل

به گزارش  قدس، شهرداری بنت‌جبیل در جنوب لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: « ارتش اشغالگر سه تأسیسات دولتی را در این شهر، واقع در جنوب لبنان و نزدیک مرزهای فلسطین اشغالی، تخریب کرده است.

شهرداری بنت جبیل تصریح کرد: «ارتش صهیونیستی مدرسه دولتی بنت‌جبیل، مرکز امور اجتماعی و ساختمان اداره آب بنت جبیل  را ویران کرده است.

اشغالگرانن همچنین طی روزهای گذشته نیز چندین مرکز دینی، آموزشی و خدماتی را منفجر کرده بود که از جمله آن‌ها می‌توان به مرکز هلال احمر، مدارس المهدی، دبیرستان بنت‌جبیل، مدرسه فنی شهید رانی بزی، مؤسسه فنی بنت‌جبیل، مدرسه البراعم، مدرسه امداد ویژه افراد دارای نیازهای خاص، ساختمان دانشگاه لبنان، دارالمعلمین، مسجد بزرگ و مجتمع اهل‌البیت اشاره کرد.

منابع لبنانی اعلام کردند: ارتش اشغالگر همچنان به عملیات انفجار و تخریب ساختمان‌های مسکونی و غیرنظامی در روستاهای اشغالی جنوب لبنان ادامه می‌دهد؛ این در حالی است که مقام‌های لبنانی مدعی‌اند توافق چارچوب امضاشده با رژیم اشغالگر، با حمایت آمریکا، خروج اشغالگران را تضمین می‌کند.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ اسرائیل در ماه‌های گذشته بارها تکرار کرده است که نظامیان این رژیم از سوریه، جنوب لبنان و غزه عقب‌نشینی نخواهند کرد.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید