استقرار ارتش لبنان در اولین «منطقه آزمایشی» به دنبال عقب‌نشینی ارتش اسرائیل

ارتش لبنان از آغاز استقرار نیروهای خود در یک شهرک واقع در جنوب این کشور به دنبال عقب‌نشینی توافقی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از آن خبر می‌دهد.

استقرار ارتش لبنان در اولین «منطقه آزمایشی» به دنبال عقب‌نشینی ارتش اسرائیل

خبرگزاری رسمی لبنان (NNA) پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که اداره ارشاد در فرماندهی ارتش این کشور با صدور بیانیه‌ای، اعلام کرد که در چارچوب ادامه عملیات ارتش در مناطق جنوبی کشور، یگان‌های نظامی استقرار خود در شهرک «زوطر غربی» در استان مرزی نبطیه را آغاز کردند.

بنا بر آنچه در این بیانیه آمده، فرماندهی ارتش لبنان ضمن تأکید بر اینکه چنین اقدامی بر اساس ارتباطات در جریان با گروه هماهنگی نظامی ویژه این کشور (MCG4L) انجام شده، بار دیگر از شهروندان درخواست کرد که تا زمان تثبیت وضعیت امنیتی، از سفر به شهرک مذکور خودداری کنند و برای حفظ امنیت خود، به دستورالعمل‌های یگان‌های نظامی مستقر پایبند باشند.

در همین حال، شبکه خبری «الشرق» عربستان سعودی نیز از یک منبع نظامی لبنانی نقل کرد که شهرک زوطر غربی نخستین «منطقه آزمایشی» مورد توافق به شمار می‌آید، جایی که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از این شهرک و حومه آن عقب‌نشینی کردند و یگان‌های مهندسی ارتش لبنان نیز شروع به استقرار در داخل شهرک نمودند.

این منبع نظامی در گفت‌وگو با الشرق ضمن اعلام اینکه هنوز هیچ‌گونه جدول زمانی برای عقب‌نشینی‌های بعدی ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان وجود ندارد، تأیید کرد که زوطر غربی تنها منطقه آزمایشی است که توافق در آن به اجرا درآمده و هنوز در رابطه با منطقه آزمایشی دیگری توافق حاصل نشده است.

در رابطه با نشست‌های مجازی میان هیئت‌های نظامی لبنان و رژیم صهیونیستی نیز، این منبع که هویت وی فاش نشده، اعلام کرد که هنوز برای برگزاری چنین نشستی که برای جمعه گذشته برنامه‌ریزی شده بود اما طرف صهیونیست آن را بنا به «دلایل فنی» لغو کرد، تاریخ جدیدی تعیین نشده است.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    ایشالا دولت لبنان موفق میشه و میتونه مصلحت و سعادت همه لبنانی ها رو به مبارزه با اسراییل پیروز کنه.