افشاگری نماینده مجلس از وزیر نیرو/ ویدئو
نماینده مجلس خطاب به وزیر نیرو گفت: بجای اینکه به مدیران کلتان دستور بدهید که با نمایندگان لابیکنند که استیضاح را امضا نکنند به عملکردتان تمرکز کنید!

نماینده مجلس خطاب به وزیر نیرو گفت: بجای اینکه به مدیران کلتان دستور بدهید که با نمایندگان لابیکنند که استیضاح را امضا نکنند به عملکردتان تمرکز کنید!
بی عرضه ترین وزیر نیروی تاریخ انقلاب. در وزارت نیرو و مخصوصا شرکت های زیر مجموعه شرکت های مادر تخصصی تعداد زیادی نیروی کار با بالاترین سطوح علمی و تجربی کنار نشسته اند و بکار گرفته نمیشوند اما بیسوادان فقط به حکم چسبیدن به واحدهایی چون حراست بر سر کارند و همین ناترازی که میبینم نتیجه عملکرد اسفبار اینهاست
ایشون خودش با رانت به اینجا رسیده و خوب میدونه چگونه خودشیرینی کنه. 12 سال در مپنا که به عنوان سازنده اصلی نیروگاه در کشور است مدیر عامل بود و ضعیت اسفناک برق در کشور نتیجه عملکرد ایشان در مپنا است. وظیفه مپنا از روز نخست تاسیس ساخت نیروگاه بود ولی متاسفانه ایشان در آمد و بودجه مپنا را برای موضوع هایی هزینه کرد که ربطی به حوزه برق نداشت و فقط در فکر مسایل حاشیه ایی بوده است. ایشان به جای اینکه پاسخگوی سیستم برای عملکرد خود در مپنا باشد متاسفانه پست گرفته و وزیر نیرو شده است. درباره ایشون مطلب زیاد برای گفتن است.
امروز برق محله ما در کرمانشاه ساعت 11 صبح تا 13 قطع شده مجددا ساعت 14 قطع شده با 121 تماس میگیرم که چندبابرق قطع میشه جواب میده اتصالی شده و1445 مجدد برق وصل شده البته هردو روز یکبار این شگرد اتصالی تکرار میشه.