افشاگری جنجالی مسعود ده‌نمکی درباره «اخراجی‌ها»: تحصن برخی کارگردانان در بیت رهبری و تهدید به خودسوزی!

مسعود ده‌نمکی با افشاگری درباره حواشی و فشارهای سنگین زمان اکران فیلم سینمایی «اخراجی‌ها» مدعی شد که برخی کارگردانان در بیت رهبری تحصن کرده بودند، یک فرمانده ارشد نظامی علیه فیلم طومار جمع کرد و حتی فردی تهدید به خودسوزی کرده بود.

افشاگری جنجالی مسعود ده‌نمکی درباره «اخراجی‌ها»: تحصن برخی کارگردانان در بیت رهبری و تهدید به خودسوزی!

مسعود ده‌نمکی، کارگردان سینما، در اظهاراتی جنجالی به افشای پشت‌پردهٔ مخالفت‌ها و فشارهای کم‌نظیر علیه اکران فیلم سینمایی «اخراجی‌ها» در زمان ساخت و اکران آن پرداخت.

ده‌نمکی با اشاره به مخالفت‌های سرسختانه از سوی برخی جریان‌ها و چهره‌های مطرح اظهار داشت: «در زمان اکران اخراجی‌ها، عده‌ای از کارگردانان حتی در بیت رهبری تحصن کردند تا مانع از پخش و نمایش این فیلم شوند.»

وی در ادامه با تشریح حجم مخالفت‌های نظامی و رسانه‌ای علیه این اثر سینمایی افزود: «فشارها به قدری شدید بود که یکی از بالاترین فرماندهان نظامی کشور شخصاً علیه اخراجی‌ها امضا جمع کرد و حتی فردی رسماً مخالفت خود را با این جمله اعلام کرد که اگر اخراجی‌ها اکران شود، دست به خودسوزی خواهم زد!»

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید