دراپ سایت به نقل از یک مقام ایرانی
توافق با ترامپ «در این مرحله» امکان پذیر نیست
دراپسایت نوشت: یک مقام ایرانی میگوید: «در این مرحله، دستیابی به توافق [با ترامپ] واقعاً امکانپذیر نیست.»
دراپسایت نوشت: این مقام ایرانی گفت: «شخص اصلی که مسئول وضعیت فعلی است، خود دونالد ترامپ است» و به تشدید گسترده حملات اسرائیل علیه لبنان و حملات تلافیجویانه ایران علیه اسرائیل اشاره کرد.
این مقام گفت: «اگر اسرائیل در روزهای آینده حمله دیگری به بیروت انجام دهد، موشکها فوراً مناطقی را در داخل سرزمینهای اشغالی هدف قرار خواهند داد.»
این مقام گفت: «نزدیک به ۲۰ روز است که پیشنویس یک توافق احتمالی روی میز [ترامپ] قرار دارد» و افزود ترامپ «از ترس لابی اسرائیل و به امید مؤثر واقع شدن طرح محاصره دریایی» چنین موضعی دارد.....ایران دیگر موضع فعلی او را نمیپذیرد و تحمل نخواهد کرد.»
دو موضوع اصلی که این مقام بر آنها تأکید کرد عبارتند از: جنگ اسرائیل علیه لبنان و گسترش اشغال جنوب این کشور؛ و امتناع ترامپ از آزادسازی داراییهای ایران برای بازسازی.
ایا نظر اکثریت ملت ایران را هم پرسیده اید که می خواهیم برا دفاع از یه کشور عربی و غیر همسایه،ملت را در گیر یه جنگ بی پایان کنیم؟؟؟چرا کشورهای عربی دیگری برا همزبان و همتبار خودشون هیچ کاری نمی کنند؟؟؟به خدا قسم به پیر به پیغمبر قسم،،این کارها عاقلانه و درست نیستند، ،،ما هیچ نیازی به کمک حزب الا جهت اذیت کردن اسرائیل نداریم،، اصلا بخاطر چه و برای چه شما با اسرائیل دشمن شده اید؟؟؟ملت ایران که دشمن نیست؟؟؟حتما این برنامه غرب و خود اسرائیل است،تا مظلوم نمایی کند و تمام دنیا پشت سر اسرائیل قرار بگیرد و علیه ایران باشند؟؟؟شما نگاه کنید از سال ۵۷ به بعد ایا اسرائیل ضعیف تر شده یا قوی تر؟؟؟