اسرائیل هیوم مدعی شد
افشای طرح محرمانه اسرائیل برای اشغال تهران/ همکاری کردهای تجزیهطلب و رضا پهلوی برای حمله به ایران! / چگونه نقشه موساد نقش بر آب شد؟
بر اساس ادعای اسرائیل هیوم، رژیم صهیونیستی ابتدا طرحی برای نابودی ایران کشیده بود اما دولت وقت اسرائیل آن را کنار گذاشت. بعد از روی کار آمدن مجدد نتانیاهو، این طرح مجددا مطرح شد چرا که نخست وزیر اسرائیل به آن طرح علاقه مند گردید.
به گزارش خبر فوری، اخیرا پایگاه صهیونیستی اسرائیل هیوم، در گزارشی به موضوع نقشه موساد و رژیم صهیونیستی برای نابودی ایران یا تغییر حکومت آن پرداخته است؛ نقشه ای که موساد از چند سال پیش طراحی کرده و در زمان نخست وزیری مجدد نتانیاهو به مرحله نهایی رسید و بعد از تایید دونالد ترامپ در تاریخ 9 اسفند 1404 اجرایی شد اما دیری نگذشت که به شکست انجامید و سبب یک آبروریزی بزرگ در اسرائیل و آمریکا شد و سبب گردید نتانیاهو از نقشه موساد به نقشه ارتش اسرائیل شیفت کرده و به جای تلاش برای نابودی حکومت ایران به فکر فشار بر ایران و تحمیل خواسته هایش بیفتد.
اما نقشه موساد چه بود؟ چگونه اجرایی شد؟ چگونه به شکست انجامید و اکنون، ایران باید چه تدابیری اندیشیده و چه سیاست هایی را دنبال کند که دفعات بعد و در سال های آتی نیز، توطئه دشمنان خنثی شود؟
نقشه چند فازی اسرائیل برای نابودی ایران
بر اساس ادعای اسرائیل هیوم، رژیم صهیونیستی ابتدا طرحی برای نابودی ایران کشیده بود اما دولت وقت اسرائیل آن را کنار گذاشت. بعد از روی کار آمدن مجدد نتانیاهو، این طرح مجددا مطرح شد چرا که نخست وزیر اسرائیل به آن طرح علاقه مند گردید.
روی این طرح سال ها کار شد و شخص نتانیاهو آن را دنبال کرد و بعد از جنگ 12 روزه با ترامپ نیز مطرح نمود و سرانجام بعد از راضی کردن شخص ترامپ، آن را به مرحله اجرایی گذاشت. اما این طرح که روز 9 اسفند 1404 اجرا گردید و بعد از شکست، به جنگ 40 روزه منتج شد، چه فازهایی داشت؟ طرح موساد از 4 فاز کلی تشکیل شده بود. این 4 فاز بدین قرار هستند:
الف. ترور رهبر انقلاب و توطئه داخلی
بخش اول، ترور رهبر انقلاب، افزایش اختلافات داخلی، همکاری با برخی عناصر داخلی و ایجاد فتنه در سطح سیاسی کشور بود.
ب. حمله گسترده هوایی به ایران
بخش دوم، آغاز حملات گسترده هوایی اسرائیل و آمریکا به ایران، بمباران مراکز نظامی، ترور مقامات کشور و به طور کلی تضعیف قدرت نظامی تهران بود.
ج. فراخوان گسترده و شورش
در بخش سوم، افرادی مانند رضا پهلوی باید فراخوان شورش می دادند و مخالفان را به خیابان ها دعوت می کردند تا کشور به طور کلی وارد فاز «بی نظمی اجتماعی» (کائوس) شود.
د. حمله زمینی کردهای جداییطلب از عراق
در بخش آخر که مهم ترین بخش بود، باید به گروه های جدایی طلب، به خصوص گروه های کرد در غرب کشور و عراق، پول و سلاح داده می شد تا آنها از عراق وارد کشور شده و تا تهران پیش می رفتند و بدین ترتیب، کار تمام می شد.
چه شد که نقشه موساد نقش بر آب شد؟
طرح و نقشه «موساد – نتانیاهو» که قرار بود سه روزه تکمیل شود، علی رغم موفقیت در روز اول، به سرعت شکست خورد. اسرائیل و آمریکا موفق به ترور رهبر انقلاب شدند و ترور و بمباران گسترده در ایران را آغاز نمودند اما این ترورها و بمباران، به آشوب سیاسی و اختلاف میان گروه های مختلف نیجامید و سپاه و ارتش به سرعت شروع به پاسخ گفتن به دشمن کردند.
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح به دشمن و ایضا حمایت مردم از نظام و میدان داری شبانه آنان، فاز سوم موساد را عقیم کرد. علی رغم اعلام نتانیاهو، ترامپ و حتی رضا پهلوی برای فراخوان حضور خیابانی، این اتفاق نیفتد. خیابان ها به قدری در دست موافقان نظام بود که طرح شورش اجتماعی محکوم به شکست گردید و رضا پهلوی و دیگر متحدان نتانیاهو نیز جرات نکردند فراخوان بدهند.
فاز چهارم نقشه اسرائیل نیز شکست خورد. آمریکا شروع به مسلح ساختن گروه های جدایی طلب کُرد کرد. قرار بود این گروه ها از عراق وارد ایران شوند اما ترکیه با اطلاع از این مساله و آگاهی مقامات کشور و همچنین، ضربات موشکی سخت سپاه و قرارگاه خاتم (ص) به مواضع تروریست ها در عراق، این طرح شکست خورد و اجرایی نگردید.
بدین ترتیب، عملیات 4 مرحله ای اسرائیل و آمریکا شکست خورد و از بین رفت. بعد از این، نتانیاهو و ترامپ ترجیح دادند از طرح و نقشه موساد عبور کرده و به طرح ارتش اسرائیل، مبنی بر فشار به حکومت ایران و تحمیل خواسته هایشان بر ایران نزدیک شوند؛ طرحی که همین حالا نیز دنبال می شود و طرفین در وسط آن قرار دارند.
چه کنیم که طرح موساد تکرار نشود؟
اگرچه طرح موساد شکست خورد اما این طرح درس هایی برای ایران دارد که باید همواره آنها را در نظر داشته و رعایت کند تا دشمن بار دیگر به فکر تکرار آن نیفتد. به طور کلی، طرح اخیر اسرائیل و آمریکا در ایران درس های زیر را به حاکمان کشور ما می دهد:
الف. توجه بیشتر به وحدت سیاسی و عدم اتکاء به افراد
ب. توجه ویژه به مردم و حضورشان در میدان برای شکست طرح های دشمن
ج. توجه به فعالیت های شورشیان و جدایی طلبان در غرب و مناطق مرزی، ارتباط با گروه های مردمی فعال در این مناطق و کنترل گروه های مختلف
د. ارتباط با کشورهای همسایه به خصوص عراق و ترکیه برای امن نگه داشتن مرزها
ه. قدرت نمایی نظامی و امنیتی علیه دشمن توسط قرارگاه خاتم، سپاه و ارتش و ... .
خداخیرتون بده اومدنی دکمه وصل اینترنتونم بزنید
نیازی به نقشه نداره ملت خودشون خواستن و خیلی به زودی اتفاق خواهدافتاد
اگر ایران تو جنگ با اسرائیل و آمریکا پیروز شده! پس اوکراین هم تو جنگ با روسیه پیروز شده؟
نظرتون راجب یک طرح دیگه چیه رفراندوم بزارین هیچ مشکل غیر قانونی و خشونتی هم پیش نمیاد ملت اگر شما رو نخواست حاضرین ول کینین برین؟
یه پیروزی دیگه. خدایاشکرت
بتررررسید ازروزیکه
صبرمردمی که همه زندگی هم امیدشون رانابودکردین تموم بشه اونروز دیگه نه راه پس دارین ونه راه پیش
😂همین ک عکس یکی دو سه سال پیش و گذاشتید خودش گویای خیلی چیزاس
مردمدر خیابان !😂
مردم دیگه اینترنت نخرید که بیاید روبیکا و ایتا اخبار بخونید، رادیو و تلویزیون هم همین اخبار رو دارن، اینترنت نخرید تا این شرکتهای دزد اینترنتی ورشکست بشن، تا زمانی که نت رو کامل وصل نکردن اینترنت نخرید
آقا ی رفراندوم بزارید انقدر ملت مسخره نکنید مگه ما چند سال عمر میکنیم همش مذاکره خودتونم میدونید اکثریت مردم مخالف هستن وقتی با توپ گلوله تحدید میکنن بعد میلیون هاا آدم میاد خیابان خودش ی نوع رفراندوم هست
این آخرین نبرده ...
ای ترامپ ترسو ما جنگ می خواهیم
زیبا بود.حتما بخونید
چرت وپرت پشت چرت وپرت
دوستان مشهدی این صداهایی ک میاد صدای چیه؟؟ سمت صیاد
خزعبلات و توهمات ورزشکاران
🤔🤔🤔😳😳😳
چرا زیرساخت های اطلاعاتی ارتباطی اسرائیل رو نزدیم تا الان اینترنت خودمون وصل باشه؟اگه اونا اینترنت نداشتن دیگه نمیتونستن هک بکنن
😄
فقط چرندیات میگین. خدا تحلیلگراتون شفا بده