دادستان کل آمریکا: بمب‌گذاری‌هایی را در کالیفرنیا خنثی کردیم

دادستان کل آمریکا اعلام کرد که وزارت دادگستری این کشور با همکاری اف‌بی‌آی مجموعه‌ای از بمب‌گذاری‌ها در لس‌آنجلس و اورنج کانتی خنثی کرده است.

دادستان کل آمریکا: بمب‌گذاری‌هایی را در کالیفرنیا خنثی کردیم

«پم باندی»  در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «پس از تحقیقات فشرده، وزارت دادگستری آمریکا با همکاری اف‌بی‌آی موفق شد از وقوع یک توطئه تروریستی بسیار گسترده و هولناک در ناحیه مرکزی ایالت کالیفرنیا (اورنج کانتی و لس‌آنجلس) جلوگیری کند.»

وی ادامه داد: «گروهی به نام جبهه آزادی‌بخش «The Turle Island» ـ که یک جریان افراطی چپ‌گرا، حامی فلسطین، ضد دولت و ضد سرمایه‌داری توصیف شده ـ در حال برنامه‌ریزی برای انجام مجموعه‌ای از بمب‌گذاری‌ها علیه چندین هدف در کالیفرنیا از شب سال نو بود. این گروه همچنین قصد داشت ماموران و خودروهای اداره مهاجرت و گمرک آمریکا را هدف قرار دهد.»

باندی در انتها گفت: «این اقدام، نتیجه تلاش قابل‌توجه دادستانی‌های ایالات متحده و اف‌بی‌آی بود تا امنیت و آرامش شهروندان آمریکایی حفظ شود. ما به تعقیب این گروه‌های تروریستی ادامه خواهیم داد و آن‌ها را به دست عدالت خواهیم سپرد.»

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید