کیهان: روز اجلاس شانگهای روز بدی برای ترامپ بود
اجلاس شانگهای آغازی مبارک برای جدا شدن قدرت شرق از بلوک غرب است.

روزنامه کیهان نوشت: آمریکا حتی به هند هم فشار آورد تا مانع پیوستن به بلوک شرق شود. اما هندیها تصمیم گرفتند به سمت چین بروند.با این اجلاس یکجانبهگرایی دنیا پایان یافت.
اجلاس سازمان شانگهای روز بدی برای ترامپ رئیسجمهور آمریکا بود. چرا که سران کشورهای عضو این سازمان با اجلاس اخیر این پیام را به جهان مخابره کردند که آمریکا دیگر پادشاه جهان نیست. خودشان به اندازه کافی قدرت و ظرفیت اقتصادی دارند که در مقابل آمریکا بایستند.
چه جوری به این شریعتمداری حالی کنیم که تعادل و صلح و ثبات در جهان ، نتیجه تعامل است نه جناح بندی و بلوک سازی و دعوا . مملکت رو هم با همین افکار به اینجا رسوندید .با تقسیم جامعه به خودی و غیر خودی . ماشاالله هر چی اختلاس و دزدی و جاسوسی و چیزای دیگه هم که هست مال خودیهاتونه .
یعنی ما رو سرکار گذاشتین یا واقعا اینقدر ساده لوح هستین؟ اجلاس شانگهای صرفا محفل خودنمایی بیشتر چین برای دستیابی و نفوذ بیشتر در بازار جهانی بود. اصلا محلی برای ۹ناح بندی جهانی و ایجاد بلوک جهانی نبوده و نیست.