یک تحلیلگر ایتالیایی بررسی کرد
یک غنیمت نظامی ارزشمند؛ سقوط موشک چینی در هند اسرار نظامی اژدهای زرد را فاش می کند
BL-15، یکی از پیشرفته ترین موشک های چین است که اوایل این هفته در خاک هند سقوط کرد. بخش هایی از این موشک کاملاً سالم باقی مانده که این امر می تواند برای هند و سایر کشورهای متحدش سودمند باشد.

به گزارش خبر فوری، الجزیره قطر به نقل از رسانه های ایتالیایی گزارشی درباره موشک های چینی و نقش آنها در جنگ پاکستان و هند نوشته است. بر اساس گزارش پایگاه های ایتالیایی، موشک هوا به هوای چینی BL-15E که در جریان درگیری بین پاکستان و هند در داخل خاک هند سقوط کرد، یک «غنیمت نظامی ارزشمند» محسوب می شود که می تواند دریچه ای به سوی کشف اسرار فناوری پیشرفته چین باشد.
فابیو لوگانو، نویسنده و تحلیلگر نظامی، در مقاله ای که اخیرا نوشته می گوید که BL-15، یکی از پیشرفته ترین موشک های چین است که اوایل این هفته در خاک هند سقوط کرد. بخش هایی از این موشک کاملاً سالم باقی مانده که این امر می تواند برای هند و سایر کشورهای متحدش سودمند باشد.
نویسنده به نقل از مقامات پاکستانی اظهار می دارد که جت های جنگنده J-10 و JF-17 ساخت چین و همچنین، جنگنده های F-16 Viper آمریکایی در درگیری های هوایی علیه نیروهای هندی در شب های 6 و 7 می شرکت داشتند. با این حال، اینها تنها سلاح مورد استفاده توسط پاکستان نبودند. اسلام آباد به وضوح به استفاده از موشکهای BL-15E در نبردهایش با هند اشاره کرده است.
خنثیسازی موشک
لوگانو در مقاله خود می نویسد که بسیاری از قطعات موشک های چینی BL-15E که در خاک هند در امتداد مرز با پاکستان سقوط کرده، سالم باقی مانده است. عکس ها و ویدیوهای گرفته شده نشان می دهد که قسمت عقب یکی از این موشک ها و چیزی که به نظر می رسد قسمت هدایتکننده موشک باشد سالم است.
لوگانو توضیح می دهد که یک ویدیوی در حال پخش در شبکه های اجتماعی، نیروهای هندی را در حال ایمن سازی محل فرود موشک نشان می دهد. به نظر نمی رسد هیچ تصویری از انهدام واقعی موشک وجود داشته باشد. با توجه به ارزش اطلاعاتی آن، احتمالاً طرف هندی تمام قطعات موشک را از بین نبرده است و بسیاری از آنها را به انبارهای مخصوص خود برای آنالیز انتقال داده است.
چرا موشک سالم مانده است؟
لوگانو تأکید می کند که از دست رفتن موشک ها، به ویژه زمانی که سالم باقی می مانند، ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. مهم ترین عامل مربوط به پرتاب هایی است که در حداکثر برد و خارج از دید مستقیم و بدون حمایت هدایت مداوم از طرف هواپیمای پرتاب کننده انجام می شوند. همچنین، این پرتاب ها می توانند در حالت دفاعی یا تهاجمی انجام شوند؛ یعنی موشک به سمت هدف، شلیک شده و بدون کمک هواپیمای پرتابکننده " رها" شود. در این حالت، موشک سعی می کند مکان هدف را بر اساس داده های اولیه تخمین بزند. در این حالت، رادار موشک به این نتیجه می رسد که هدف در محدوده است و به دنبال هدف میگردد.
نویسنده معتقد است این حالت پرتاب احتمال اصابت هدف را کاهش می دهد اما احتمال باقی ماندن هواپیمای پرتابکننده در امنیت را افزایش می دهد. با توجه به اینکه جنگنده های هند و پاکستان وارد مرزهای یکدیگر نشده اند، احتمالا پرتاب ها از فواصل دور و با هدایت محدود انجام شده است. همچنین، ممکن است نقص فنی کوچک در موشک باعث کاهش کارایی آن شده باشد.
قابلیتهای موشکی چین
لوگانو در ادامه مقاله خود تاکید دارد که موشک BL-15 از اواسط دهه گذشته در چین در حال خدمت بوده و یکی از پیشرفته ترین موشک های هوا به هوای چینی است. اعتقاد بر این است که این موشک نمونه ای نزدیک به موشک آمریکایی AIM-120 AMRAAM است. این موشک چینی دارای هدایت راداری و مجهز به جستجوگر آرایه اسکن الکترونیکی فعال (AESA) است.
ویژگی دیگر موشک چینی مقاومت بهبود یافته در برابر اقدامات متقابل فرکانس رادیویی است که امکان به روزرسانی های هدایت پس از پرتاب را فراهم می کند.
حداکثر برد اعلام شده برای BL-15 تقریباً 200 کیلومتر است، اما برد نسخه صادراتی یعنی BL-15E که در حال حاضر توسط پاکستان استفاده می شود، احتمالاً بیش از 145 کیلومتر نیست.
از پیشرفت علوم نظامی و صنعتی چین کمونیست بیخدا چیزی ننویسید که یک عده خودشان را جر میدهند .
لعنت به چین و روسیه که منابع مالی و نفت و گاز ما را غارت میکنند .درود به غرب و آمریکا که منابع مالی و صنعتی و پزشکی ما را تحریم میکنند .
فعلا
که تو حالت جر گرفته داری
بهلول
درود بر تایوان مستقل