رئیس جمهور در نخستین جلسه شورای عالی مسکن:

دولت مصمم است همه ظرفیت های کشور را در حوزه مسکن فعال کند

رئیس جمهور در این جلسه مسکن را یکی از اولویت‌های اصلی مردم دانست و گفت: دولت مصمم است برای رفع دغدغه‌های مردم به‌ویژه جوانان و تسهیل زمینه ازدواج آنان، همه ظرفیت‌های کشور را در حوزه مسکن فعال کند.

دولت مصمم است همه ظرفیت های کشور را در حوزه مسکن فعال کند

در نخستین جلسه شورای عالی مسکن که عصر بعداز ظهر چهارشنبه به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، سیاست‌گذاری، نظارت و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی بررسی و بر لزوم همکاری همه نهادها و فعال شدن ظرفیت‌های کشور برای ساخت مسکن و رفع دغدغه‌های مردم در این زمینه تأکید شد.

رئیس جمهور در این جلسه مسکن را یکی از اولویت‌های اصلی مردم دانست و گفت: دولت مصمم است برای رفع دغدغه‌های مردم به‌ویژه جوانان و تسهیل زمینه ازدواج آنان، همه ظرفیت‌های کشور را در حوزه مسکن فعال کند.

آقای رئیسی با بیان اینکه ساخت مسکن حتماً باید براساس نیازهای مردم در مناطق مختلف کشور انجام شود، گفت: ضرورت دارد احداث مسکن در مناطق شهری و روستایی براساس نیازسنجی‌های کارشناسی انجام شود.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تشکیل بانک زمین در کشور به عنوان یکی از ارکان مهم ساخت مسکن، گفت: زمین‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی در سراسر کشور باید در سامانه‌ای ثبت شود و ضرورت دارد در جلساتی با وزارت اقتصاد و دارایی ابهامات احتمالی درباره این زمین‌ها به دقت و با اولویت رفع نیازهای مردم بررسی و برطرف شود.

آقای رئیسی ساخت و تولید مسکن را پیشران اقتصاد دانست و گفت: احداث مسکن می‌تواند بسیاری از صنایع را در کشور فعال کند و اگرچه وزارت راه و شهرسازی مسئولیت حوزه مسکن را برعهده دارد، اما همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها باید در این زمینه کمک و همکاری کنند.

رئیس جمهور با اشاره به لزوم دسترسی آسان به مصالح ساختمانی و توجه جدی به صنعتی‌سازی مسکن، افزود: مسکن مهر اقدام خوب و قابل قبولی بود، اما نواقصی داشت و نباید در طرح جدید مسکن، نواقص قبلی وجود داشته باشد.

آیت‌الله رئیسی گفت: همزمان با احداث واحدهای مسکونی، خدمات‌رسانی در حوزه آب، برق، گاز و خدمات اجتماعی به دقت محاسبه شود، تا بعداً مشکلی ایجاد نشود.

دکتر رئیسی با تأکید بر اینکه دولت درحوزه مسکن نقش حمایت، هدایت و نظارت خواهد داشت، گفت: دولت وظیفه دارد تسهیلات و نظارت‌های لازم را در زمینه تولید مسکن ارایه کند و اگر وظیفه خود را به درستی ایفا کند، جریان ساخت مسکن در کشور رونق می‌گیرد.

رئیس جمهور در این جلسه همچنین از اعضای شورای عالی مسکن خواست تا ۱۰ روز آینده ابعاد مختلف طرح جدید مسکن را به دقت بررسی کنند.

آیت‌الله رئیسی گفت: دولت الگوهای مناسب شهرسازی را در اصلاح بافت‌های فرسوده نیز به مردم ارایه می‌کند و باید با ارایه مشوق‌های لازم، سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن را افزایش دهیم.

رئیس جمهور همچنین با تأکید بر اهمیت نقش تعاونی‌ها در حوزه مسکن، گفت: نقش تعاونی‌ها در بخش اقتصاد کم‌رنگ شده است که باید پررنگ شود و در افزایش تولید مسکن نیز می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

آقای رئیسی تأکید کرد: نیاز مسکن در کشور بیش از یک میلیون واحد در سال است، ضمن اینکه چند سال هم عقب‌ماندگی در این حوزه وجود دارد و تعجب می‌کنم که چرا برخی در این موضوع کارشناسی شده، تشکیک می‌کنند.

دکتر رئیسی گفت: ساخت یک میلیون مسکن در سال با توجه به ظرفیت‌های کشور شدنی است و اگر منابع و امکانات کشور تجمیع شود، این کار، قابل انجام است.

درحاشیه نخستین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور، شش تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی و تعدادی از وزارتخانه‌ها، نهادهای انقلابی و بخش خصوصی برای احداث واحدهای مسکونی امضا شد.

احداث ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای شاغلان، اعضای وابسته و رزمندگان توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تولید و تأمین مسکن برای خانواده‌های کارگری، بازنشستگان و مستمری‌بگیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تأمین مسکن ۳۶۰ هزار مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام در مناطق شهری و روستایی توسط کمیته امداد، تأمین زمین و احداث سالانه ۴۲۰ هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن و احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای خانواده‌های کارگری و بخش تعاون کشور توسط اتاق تعاون ایران، تفاهم‌نامه‌هایی بود که بین وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌های مذکور در حضور رئیس جمهور به امضا رسید.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 21
  • کاربر ناشناس
    0

    جناب ریئسی شما وعده و اولویت ساماندهی اقتصادی را عمل کنید همه منتظریم ببینیم چکار میکنید

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      اگر از انتظار خارج شوید خواهید دید ........ جناب کاربر ناشناس مطالبه گر !!!!!!

  • کاربر ناشناس
    0

    خداخیرت دهدبخدادیروزاشک یک خانواده جوان چهارنفری دیدم گفت شمارابه این روزعزیزخداوشهادت امامرضابرایمان دعاکنیدتایک خانه برای رهن واجاره گیرمان بیایدیکماهه آواره هستیم خداشاهده ازمرگمان راضی هستیم بولاجگرم سوخت یازهرایازهراخدالعنت کنددلالان وبنگاهداران خدایامرحم زخم اینهاشومستاجری به قرآن مانندکودکان یتیم وسرگردانه

  • کاربر ناشناس
    0

    همه باهم جهادسازندگی. بگوییدیاعلی

  • مردم
    0

    ماهم دعا می کنیم سید بزرگوار خداوند پشتیبانت باشه

  • کاربر ناشناس
    0

    خداقوت. توراخدایک دستورهم بده تامردم طلب باران ورحمت الاهی بادعاودستهابسوی آسمان بلنوکنندشایددری بگشاید طلب باران ازخدایاخدامددی هرچه بنده گناهکاریم بخشش کن ببارباران

  • محمود رضا
    0

    سلام شاید نیم میلیون واحد مسکونی نیمه تمام در هشتگرد جدید موجود است کافی است که وزیر مسکن از هشتگرد بازدید بعمل آورد و در کوتاهترین زمان می توان همه واحد های نیمه تمام را تکمیل کنند. و در رسانه ها اعلام کنند که قولی که داده بودم نیم میلیون واحد تا ۶ ماه آینده تکمیل و واگذار خواهد شد .فکر کنم مربوط به مسکن مهر باشد که احتمال دارد که پیمانکاران و سازندگان یا فرار کرده اند یا مرده اند

  • هه هه
    0

    همه ظرفیت‌های کشور!!!!!

    نظرات شما -
    • احیای توان داخلی سادیسم نمی آورد .
      0

      درسته هه هه هه !!!!!!! ............ 80 شغل و رشته فنی در کشور به صنعت خانه سازی وابسته است که فعال شدن ساخت مسکن این هشتاد شغل را احیا و پربار کرده و گردش های مالی - اقتصادی را در کشور شکوفا می کند . ......... نمیدونم شاید شاید !!!!!! آن وزیری برای نساختن مسکن افتخار می کرد بیشتر برازنده ما بود !!!!!

  • سانسورچی
    0

    باید علاوه بر استفاده از تمام ظرفیتها به صورت پرپکانی ظرفیت تولید مسکن را بالا برد تا لوکوموتیر مسکن به سرعت به راه بیفته

  • کاربر ناشناس
    0

    دورد بر رئیسی انشالله برای مستجرها زحمتکش واقعآ دستشان خالی گرفتار شدن به فریادشان برس

  • محسن
    0

    واسه مردم فرقی نمیکنه مهم اینه که مثل مسکن مهر همه اقشار بتونن صاحب خونه بشن

  • بیشک
    0

    تا قیمت دلار شکسته نشود هر چه کنید بی‌فایده است

  • حسین
    0

    اگر در این ۴ دهه ب نیمی از وعده ها و برنامه ها عمل میشد الان سطح رفاه و مشکلات مملکت بمراتب متفاوتر از وضعیت فعلی بود هر که آمد فقط مردم رو ب آینده ای امیدوار کرد ک در نهایت انتهایی نداشت

  • وزارت ارتباطاتی
    0

    همکاران مسن ابنجانب هر یک تقریبا دو واحد آپارتمان سرمایه ای دارند ، از بس که حقوقشان بالاست0، ولی همینکه بوی حکم بازنشستگی به مشامشان میرسد سریع به کارگزینی رفته و گردن کج میکنند تا باز بمانند و حقوق فوق مکفی دریافت دارند !!!!!

    نظرات شما -
    • زخمخورده
      0

      به نظر شما مقصر کیست ؟ دولت یا مجلس و یا سایر سازمانهای عریض و طویل نظارتی ؟

  • ناصر
    0

    با عرض سلام وخداقوت لطفا در مورد زمین های اراضی شمال وشمال شرق تهران که سی سال است به ما اجازه ساخت نمی دهند توجه وعنایت ویژه بفرمایید با توجه به اینکه اکثریت مالکان سالهاست بازنشسته شده اند وتمام سرمایه آنها همین زمین است حداقل برای تامین نیازهای فرزندانشان یک قدمی بردارید .با تشکر از دولت مردمی

  • ج
    0

    جناب آقای رئیسی خدا با شماست مردم نیز دعا گو همانطور که مشکل واکسینه کردن مردم را ظرف ۲ماه مرتفع کردید قطعا در سایر امور بویژه مشکلات معیشتی خاصه تامین مسکن مردم موفق خواهید بود ضمنا هرگز از مدیران اصلاح طلب تدبیر و امیدی نجومی بگیر در امور اجرایی کشور استفاده نکنید که آنان چوب لای چرخ مدیریت جهادی و انقلابی خواهند بود...

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      اگر دولت روحانی محاکمه نشود و مثل همیشه با این قماش جماعت ناکارامد با تسامح و تساهل شود نه تنها چوب لای چرخ دولت می گذارند که هیچ این بار انتقام سختی از اقتصاد و معیشت و فرهنگ این مردم مظلوم خواهند گرفت .

  • تیرشیش کبلاقا
    0

    با اطمینان مسکن را هم نابود میکنی رییسی

  • ایرانی
    0

    الان سالهاست باوجود دوبرابر شدن جمعیت میزان اراضی با مالکیت شخصی متناسب با آن رشد نکرده وهمین نیازبازار به زمین ومحدودیتهای قانونی باعث شده عده ای با استفاده از رانت وکلاه برداری ورشوه به مدیران دولتی وبانکها؛اراضی ملی را تصاحب کنند ویا در قالب طرحهای یکپارچه سازی کشاورزی بخش زیادی از این اراضی ملی بدون بهره مندی دولت به نوعی تصاحب شده ودلیل این امر نیاز به توسعه کشاورزی وزیربنایی ومسکن بوده است. شما نگاه کنید بسیاری از رئیسیان بانک‌ها ی کشاورزی ودیگر مدیران منطقه ای وغیره صاحب املاک بزرگ با حداقل هزینه شدند ویا هنگام یکپارچه سازی با پرکردن مرداب‌ها ونیزارها درقالب تسطیح اراضی وبا هزینه دولت مجانا زمین‌ها را تصاحب کردند. دلیل همه این امور بی عرضگی دولت‌هاست چون نه خود قادرند از این اراضی بهره ببرند ونه حاضرند آنرا با قیمت مناسب به دیگران واگذار یا شریک کنندتا از تب زمین خواری کاسته وبه افزایش بهره وری اززمینها به کمک سرمایه مردم اضافه کنند.الان دولت بایست تعادلی بین عرضه وتقاضا ایجاد کند وبخشی از اراضی ملی دارای شرایط مناسب را به متقاضیان به صورت قطعی مشارکتی ویااحداث نیروگاه خورشیدی وغیره بفروشد. گرچه طرحهایی مانند طرح طوبی و99ساله وجود دارد ولی این طرحها یا به درستی اجرا نشدند ویا کاملا مجانی وبارانت نصیب عده ای شد که نبایست میشد. لذا دولت برای ایجاد عدالت اجتماعی وبه منظور تامین هزینه ساخت مسکن برای اقشار کم درآمد می‌تواند بخش کوچکی از اراضی ملی را بفروشد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها