سرانجام تلخ فوتبالیست‌ های افغانستان

گزارش‌هایی از داخل افعانستان بیان می‌کند که نیرو‌های طالبان فوتبال را ممنوع نمی‌کنند بلکه برای فوتبال روشی مطابق با فرهنگ ملت افغانستان در نظر میگیرند.

سرانجام تلخ فوتبالیست‌ های افغانستان

فیفا پس از تسلط طالبان بر دولت افغانستان طی تصمیم دشواری، ورزش‌کاران و فوتبالیست‌ها را از آن کشور خارج می‌کند.

ده‌ها تن از شهروندان و سیزده سرباز آمریکایی در ورودی های فرودگاه کابل که انبوهی از جمعیت برای فرار به آن حمله کرده بودند توسط نیروهای طالبان کشته شدند. این کشتار و تیراندازی آشوبی را در پل هوایی که تنها راه فرار هزاران افغانی بود به راه انداخت.

در هفته‌های گذشته، زمانی که نیروهای طالبان بر کابل مسلط شده و مردم از ترس به فرودگاه حمله کرده بودند برخی بر بالهای هواپیما سوار شوند که در این میان، یک بازیکن تیم‌ملی فوتبال افغانستان به نام زکی انوری با سقوط از هواپیما کشته شد.

سرانجام تلخ فوتبالیست‌های افغانستان

سخنگوی فیفا اعلام کرد که رئیس فیفا و دبیر کل فیفا ماجرا را از نزدیک و بدون اهمال و خستگی با کشورها و سازمان هایی که وظیفه خارج کردن مردم از افغانستان را دارند، همکاری خواهند کرد.

او افزود که فیفا شخصاً برای خروج بازیکنان و ورزشکاران اقدام خواهد کرد چرا که شرایط به وجود آمده به شدت دشوار است.

شبکه ای بی سی استرالیا اعلام کرد که هفته گذشته چهره های مشهور ورزشی به استرالیا فشار آوردند که ۵۰ بازیکن کریکت افغانی و بستگانشان را از آنجا اخراج کنند.

کاپیتان سابق تیم فوتبال افغانستان خالده بوبال بازیکنان را به حذف صفحات مجازی خود و سوزاندن شناسنامه‌ها و پیراهن‌های تیم ملی برای در امان ماندن از دست طالبان تشویق کرد چرا که طالبان قوانین ظالمانه‌ای را برای زنان طی حکمرانی خود در سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ وضع کرده بود.

سرانجام تلخ فوتبالیست‌های افغانستان

طالبان فوتبال را ممنوع نمی‌کند

گزارش‌هایی از داخل افعانستان بیان می‌کند که نیرو‌های طالبان فوتبال را ممنوع نمی‌کنند بلکه برای فوتبال روشی مطابق با فرهنگ ملت افغانستان در نظر میگیرند.

روزنامه Marca اسپانیایی خاطرنشان می‌کند که ۴ روز بعد از تسلط طالبان بر کابل، مسابقه فینال قهرمانی منطقه‌ای در کابل برگزار می شود. در این مسابقه افرادی از سرکردگان طالبان حضور داشتند و حتی یکی از آن‌ها جام را به دست تیم پیروز می‌دهد، فقط تنها تفاوت اینجا بود که بین دونیمه، نماز به پا شد.

دراین بازی، فرمانده طالبانی یکی از محلات به نام "مولوی شیر احمد علی"، جام را به یکی از بازیکنان تیم برنده می‌دهد.

منبع: تابناک باتو

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید