شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی:

موساد عامل ترور دانشمند هسته‌ای ایران بود

یک رسانه رژیم صهیونیستی با پخش برنامه‌ای به دست داشتن سرویس اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) در ترور شهید فخری زاده اعتراف کرد.

موساد عامل ترور دانشمند هسته‌ای ایران بود

«عیدوسلیمان» تهیه‌کننده این گزارش در برنامه «استودیو جمعه» ماکو شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی تأکید کرد: ترور فخری‌زاده بیانگر بازوهای بلندی است که موساد در اختیار دارد.‎

وی افزود : زمانی که برای چنین عملیاتی برنامه‌ریزی می‌کنید باید تمام تلاش خود را به‌کار بگیرید تا حداقل شرکای مطلع در این زمینه وجود داشته باشند، اما چون این یک عملیات پیچیده است، احتمالاً افراد مطلع از آن به چند صد نفر خواهند رسید.

ویکتور استرافسکی یکی از مسئولین سابق موساد هم به این برنامه گفت: عملیات ترور یکی از پیچیده‌ترین عملیاتهایی به‌شمار می‌رود که عناصر مختلفی در موفقیت آن دخیل هستند؛ عناصری که اصلاً با یکدیگر مرتبط نیستند، اما فرمانده حلقه اتصال آنهاست. در نوک پیکان ، عامل یا عوامل (قاتل یا قاتلان) قرار می‌گیرند، بعد از آنها مأموران میدانی جمع‌آوری اطلاعات که معمولاً از هدف اصلی اطلاعی ندارند؛ حتی نیروی احتیاطی که در همان منطقه حضور پیدا می‌کند نیز از ماجرا اطلاعی ندارد، چون ما نمی‌خواهیم که هنگام به دام افتادن یک فرد همانند یک دومینو بقیه هم گرفتار شوند.

در ادامه گزارش تلاش شد تا مشخص شود آماده‌سازی برای چنین عملیاتی چقدر زمان می برد. به اعتقاد کارشناسان صهیونیست این امر متغیر است و به فرد و محل انجام عملیات بستگی دارد که می‌تواند یک هفته برنامه‌ریزی طلب کند یا برای عملیات پیچیده‌تر ماه‌ها و گاهی سال‌ها زمان ببرد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این برنامه سپس با یک اعتراف نسبتاً صریح اعلام می‌کند عملیات تروری که سرویس‌های اطلاعاتی ما طی سال‌های گذشته در خارج انجام داده‌اند زمان زیادی از برنامه‌ریزی را به‌خود اختصاص داده است، به‌گفته بن باراک هدف از آن به حداقل رساندن زیان‌های جانبی است.

برای کشاندن پای هدف به محل مناسب گاهی از ابزارهای بسیار پیشرفته و گاهی نیز وسایلی ساده و پیش پا افتاده استفاده می‌شود.

برگمن هم در این زمینه می‌گوید: منظور از کشاندن پای هدف مجبور کردن او به طی کردن یک مسیر نیست، بلکه او بالاخره رفتار عادت گونه‌ای دارد، مثلاً همیشه از یک مسیر استفاده می‌کند یا برای خرید پیراهن از هتل خارج می‌شود؛ این‌گونه است که یک موتورسیکلت به وی نزدیک می‌شود و به‌سویش شلیک می‌کند.

به هر شکل اقدام مشابهی که در تمام عملیات ترور باید تکرار شود و نقطه اوج عملیات در بسیاری از موارد محسوب می‌شود، شلیک به هدف است، گاهی نیز این کار با انفجار منجر به مرگ انجام یا هدف مسموم می‌شود، اما برای انجام دادن و رسیدن به این نقطه به خیال‌پردازی و ابتکار ایده‌پردازی‌های بزرگ نیاز است.‎

از دیدگاه بن براک در عملیاتی از این دست اگر از تخیل و ابتکار خود استفاده نکنی، دامنه فرصت‌های خود را بسیار کوچک خواهی یافت.

ویکتور استرافسکی درباره مسائل اخلاقی چنین اقداماتی توسط موساد و آیا عاملان و آمران چنین اقدامی عذاب وجدان هم پیدا می‌کنند؟ گفت: تصور نمی‌کنم مشکل اخلاقی خاصی وجود داشته باشد؛ زیرا عاملان این اقدام به آنچه که انجام می‌دهند ایمان دارند.

وی در توجیه جنایت ترور شهید فخری‌زاده می‌گوید: "همه می‌گویند او (شهید فخری‌زاده) دستش به خون هیچ‌کس آلوده نبود، اما احتمالاً بعدها این کار را خواهد کرد"!!!

برگمن در اعترافی مجدد به دست داشتن موساد در این ترور تأکید کرد: یوسی کوهن راه رئیس سابق موساد(مائیر داگان) را در پیش گرفته و راهبرد ترور را در دستور کار خود قرار داده است، به هر شکل افرادی همچون عماد مغنیه وجود دارند که جایگزینی برای آنها نمی‌توان پیدا کرد، حتی اگر چند نفر هم باهم تلاش کنند کار آنها را انجام دهند باز هم همانند همان شخص قابلیت انجام آن را ندارند.

منبع: تسنیم

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • قدرت

    مرگ بر اسرائیل این غده سرطانی انشا اله بدون سر و صدا و به موقع تلافی جانانه خواهیم کرد

  • مهدی

    مرگ براسراییل جنایتکار

  • نشناس

    بد ترین جنایت ها رو در تاریخ کردید جزء منفورترین انسان هایی تاریخی ولی ایران یک چیزو باید از شما یاد بگیره و اونم عمل کردن هست شما به کارهای کثیفتون عمل میکنید ولی ایرانی بعضی ها شون ترسو اگر هم بخوان کاری بکنن از قبل خبر میدن نمونه پایگاه السد. تاسف برا برخی. تاریخ انتقام رو گذاشتن 25 سال دیگه که اصلا ما زیر خاکیم اگر نوه هایی ما بخوان باز خواستمون بکن بیان با استخون جمجه ما تو قبر سخن بگن پس وعده ما 25 سال دیگه البته توی اون دنیا