بازیگری که با جرج بوش میدوید و با نتانیاهو شام میخورد، درگذشت
چاک نوریس، ستاره اکشن سینمای هالیوود در سن ۸۶ سالگی در آمریکا و در خانهاش درگذشت.
به گزارش خبرفوری، چاک نوریس، که بیشتر به خاطر بازی در نقش کورد واکر در سریال تلویزیونی طولانی «واکر، تگزاس رنجر» شناخته میشود، روز پنجشنبه در خانهاش در آمریکا درگذشت.
او در سال ۱۹۴۰ در اوکلاهما به دنیا آمد، در نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد و سپس به عنوان ستاره هنرهای رزمی به شهرت رسید و بعدها در سال ۱۹۷۲ در کنار بروس لی در فیلم «راه اژدها» ظاهر شد.
بیشتر بخوانید:
تغییر ظاهر جنجالی جیم کری در مراسم سزار | کمدین افسانهای سرطان دارد؟
فاش شد؛ اسطوره موسیقی خودکشی نکرد، به قتل رسید
چاک نوریس با چهره های برجسته سیاسی در ایالات متحده و بین المللی همکاری و دوستی بسیاری داشت. از جمله کسانی که او به خوبی می شناخت، رئیس جمهور سابق آمریکا، جورج اچ. دبلیو. بوش پدر، فرماندار سابق کالیفرنیا آرنولد شوارتزنگر و البته بنیامین نتانیاهو بودند. این رابطخ چنان بود که نتانیاهو او را «دوست بزرگ اسرائیل» خوانده است!
خدایش بیامرزد///بشما هم ربطی نداره با کی میخورده و باکی میدویدهتو برو از داخلی های خودت بنویس خبر فوری زرد
روحش شادای کاش جای این رابرت دنیرو و مورگان فریمن و خاویر باردم میمردن
آدم امیدوار میشه انسانهای فهیمی مثل شما هنوز در بین ماست
انشاالله سقط شدن نتانیابو و ترامب و همه سگیونیستها.
مرگ از چاک نوریس اجازه میگیره دیگران رو بکشه
مرد خوبی بود درود بر او