ممنوعیت اجرای سنج و دمام در آرامستان‌های سطح شهرستان بندرلنگه

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرلنگه گفت: در پی برخی گزارش‌ها مبنی بر استفاده از سنج و دمام در مراسم تدفین و تشییع در برخی مناطق شهرستان لنگه، این امر ممنوع شد.

ممنوعیت اجرای سنج و دمام در آرامستان‌های سطح شهرستان بندرلنگه

حجت‌الاسلام میلاد رهسپار اظهار کرد: با توجه به شأن و حرمت مکان آرامستان و لزوم حفظ فضای معنوی و آرامش این مکان مقدس، استفاده از هرگونه ابزار از قبیل سنج و دمام در مراسم‌های مربوط به اموات، به هیچ عنوان مورد تأیید شرع و عرف نیست و برگزاری چنین مراسماتی تخلف محسوب می‌شود و مسئول گروه باید پاسخگو باشد .

وی افزود: از این پس در صورت مشاهده موارد مشابه، مجوز فعالیت آن گروه به طور کلی لغو خواهد شد چرا که هدف اصلی، حفظ احترام درگذشتگان و رعایت حرمت اماکن مذهبی است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه در پایان تأکید کرد: همه هیئت‌های مذهبی، خانواده‌های معزای محترم و فعالان فرهنگی باید نسبت به این موضوع همکاری لازم را به عمل آورند تا فضای معنوی، آرام و مطابق با شأن اهل ایمان در آیین‌های تشییع و خاک‌سپاری حفظ شود.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    طبل زدن به انسان ارامش روحی می دهد

  • ناشناس

    سنچ ودمام درعزاداری عای حنوبی هاجزلاینفک فرهنگ این مرزوبوم است

  • ناشناس

    معلومه برا کیا ممنوع شده !!