روایت خوشبینانه گزارش پزشکی کاخ سفید از سلامت ترامپ و ابهاماتی که برطرف نشد/ انتشار مدارک پزشکی ترامپ/ تصاویر
پزشک دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، در یادداشتی که روز جمعه توسط کاخ سفید منتشر شد، اعلام کرد که ترامپ با وجود برخی علائم جسمی از جمله «تورم خفیف ساق پا» و کبودی دستها، همچنان از سلامت بسیار خوبی برخوردار است.
انتشار مدارک پزشکی ترامپ/ تصاویر
طی ماه های گذشته کبودی روی دست و وروم غیرمعمول مچ پای ترامپ به شایعات و اخباری درباره احتمال بیماری خاصی او دامن زده است.
کاخ سفید آخرین معاینه پزشکی ترامپ را منتشر کرد و اظهار داشت که رئیس جمهور 79 ساله آمریکا از "سلامت عالی" برخوردار است و قلب، ریه و عملکرد عصبی او طبیعی است.
به گزارش عصرایران، کاخ سفید با انتشار گزارشی 3 صفحه ای که حاصل معاینات و آزمایش های انجام شده چهارشنبه هفته گذشته در بیمارستان نظامی "والتر رید" است از سلامت کامل ترامپ خبر داده است. ترامپ به طور دوره ای (هر 3 ماه یکبار) برای انجام معاینات و "چکاپ" به این مرکز پزشکی نظامی می رود.
طی ماه های گذشته کبودی روی دست و ورم غیرمعمول مچ پای ترامپ به شایعات و اخباری درباره احتمال بیماری خاصی او دامن زده است.



پزشک ترامپ: «دست دادن مکرر» علت کبودی دستهای رئیس جمهور آمریکا
فرارو نوشت: به گزارش رویترز، دکتر شان باربابلا در یادداشت مورخ سهشنبه که اواخر شامگاه جمعه منتشر شد، نوشت: «رئیس جمهور ترامپ همچنان در سلامت عالی است و عملکرد قلبی، ریوی، عصبی و عملکرد کلی جسمی او قوی است.» وی همچنین تأکید کرد که ترامپ «کاملاً برای انجام تمام وظایف فرمانده کل قوا و رئیس دولت آماده است.»
معاینه پزشکی ترامپ روز سهشنبه در مرکز پزشکی ملی نظامی والتر رید انجام شد. این سومین مراجعه رئیسجمهور آمریکا به این مرکز طی ۱۳ ماه گذشته بود. این معاینه از سوی رسانهها و افکار عمومی با دقت دنبال میشد، زیرا کاخ سفید در سال گذشته بارها ناچار شده بود درباره وضعیت سلامتی ترامپ پس از انتشار تصاویری که گاه تورم مچ پا، کبودی دستها و لکههایی روی گردن او را نشان میداد، توضیحاتی ارائه کند.
ترامپ اندکی پس از این معاینه درباره نتایج آن گفت: «همه چیز کاملاً بررسی شد.»
بر اساس این گزارش، در یادداشت پزشکی منتشرشده، به «تورم خفیف ساق پای ترامپ… که نسبت به سال گذشته بهبود یافته است» اشاره شده و همچنین کبودی مداوم دست او مورد توجه قرار گرفته است. پزشک کاخ سفید این وضعیت را «شایع»، «خوشخیم» و «مطابق با سوزش جزئی بافت نرم مرتبط با دست دادن مکرر در شرایط استفاده از آسپرین برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی» توصیف کرده است.
این یادداشت با این حال هیچ اشارهای به درمان پوستی انجامشده روی گردن ترامپ در ماه مارس نکرده و همچنین توضیحی درباره انجام یک آزمایش تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) دیگر که در ماه اکتبر انجام شده بود، ارائه نداده است.
در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ که در ماه ژوئن ۸۰ساله خواهد شد، مسنترین فردی است که تاکنون ریاست جمهوری ایالات متحده را بر عهده گرفته است. او بارها خود را پرانرژیتر و از نظر جسمی آمادهتر از جو بایدن، رئیسجمهور دموکرات پیشین آمریکا، معرفی کرده است. بایدن سال گذشته در سن ۸۲ سالگی و پس از مواجهه با پرسشهایی درباره آمادگی جسمی و ذهنی خود برای ادامه مسئولیت ریاست جمهوری، از رقابتها کنار رفت.
در بخش دیگری از یادداشت پزشکی آمده است که عملکرد کلی قلب رئیسجمهور طبیعی ارزیابی شده و «یک معاینه عصبی جامع، وضعیت روانی طبیعی را نشان داد.» این ارزیابی شامل غربالگری برای افسردگی و اضطراب نیز بوده است.
همچنین در این یادداشت آمده است: «مشاوره پیشگیرانه، از جمله راهنمایی در مورد رژیم غذایی، توصیه به مصرف آسپرین با دوز پایین، افزایش فعالیت بدنی و کاهش وزن مداوم، ارائه شد.»
بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی پزشک کاخ سفید، دونالد ترامپ ۱۹۰ سانتیمتر قد و ۱۰۸ کیلوگرم وزن دارد.
به امید خدا زودتر سقط بشی فاسد زنباز
دیر یا زود همه ما بیمار میشیم و از دنیا میریم. خوشحالی نداره ک
یک جانی وحشی یعنی دنیا دار مکافات نیست
اون کبودیها بعیده برای دست دادن باشه احتمالا برای دست زدن به بعضی چیزهاست که گفتنش عیبه!!! بقول معروف: دست بزن ولی خیانت نکن!!!!
عمو پرزیدنت آزمایشاتت نرمال هست 😍خداروشکر
این دست عمو آلرژی پوستی هست خیلی شبیه آلرژی پوستی هست و از نوع تغذیه میاد چیزی نیست که خوب میشه
گاهی وقتا هم علت کم یا زیادشدن یسری تغییرات داخلی بدن هست که برطرف میشه ربطی به سن وسال نداره کاهش وزن هم عمو پرزیدنت چای سبز مصرف کن واسه همه چی عالیه هم وزن هم رگهای قلب هم معده هم هرچی فکرشو کنید
غذاهای کبابی بخوریید گوشتهای کم چربی میل کنید
عمو پرزیدنت عالیه 🫡بلطف خدا
عمو بیشتر رژیم غذاییون گیاهی کنید
هیچی نیس آزمایشات شما نرماله عالیه
همه چیز درمحدوده نرمال وعالی
🤣🤣🤣🤣
همه پیر میشن و بدن دچار عوارض پیری میشه ! برای حل مشکلات بجای دلخوش کردن به مرگ افراد، بهتره به عقلانیت، قانون اساسی و خرد جمعی مردم کشور خودمون توجه داشته باشیم! چون ممکنه ایشون بمیره ولی یکی دیگه مثل ایشون و یا حتی رادیکالتر از ایشون سر کار بییاد !
درود بر شما
خدانکنه بمیره ازاینحرفا نزن
۱۳ و ۲۱ 😛 دیدی چقد قشنگ آزمایشش تفسیر کردم آزمایش داشتی بفرست تا تفسیر کنم واست
دیوانه ای نه عاقل ، ای خل مشنگ جاهل .
مرگت فرا رسیده ، ابلیس مست قاتل .
عمو ترامپ عاقله دشمن اون جاهله
هرکی دوسش نداره شاخ و دم دربیاره 😐🫵🏻
برای سلامتیش نماز میخونم
نیش احمق نه از ره کین است ؛ اقتضای حماقتش این است
حالا مثلاً خودت رو خیلی عاقل میدونی ناشناس
همین الان یک روغن مایع یک و هشتصد میلی خریدم ۸۰۰هزارتومان
مسعله اینه گور بالای تراوپ و باقی داستان
خدا همه بیماران رو شفای عاجل عنایت بفرماید
من فقط یک درخواست از این ملعون دارم تا قبل از هلاکتش اسامی اون وطن فروش هایی که گفت از آمریکا پول می گیرند تا به ایران خیانت کنند را معرفی کند
تضمیمن میکنی به آخرسال میلادی برسه؟!!یه جهش کوچولوسلدلی دردرونش اونو راهی جهنم میکنه مرتیکه اپستینی.
خدا همه بیماران را شفا دهد حتی شیر زرد
حتی بیمارانی مثل تو...