وال استریت ژورنال: ایران همچنان از تنگه هرمز عوارض می گیرد

روزنامه وال استریت ژرونال گزارش داد که تنگه هرمز همچنان تحت کنترل و حاکمیت و قوانین ایران اداره می‌شود.

وال استریت ژورنال: ایران همچنان از تنگه هرمز عوارض می گیرد

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از داده‌های کشتیرانی نوشت: کشتی‌هایی که در روزهای اخیر از تنگه هرمز عبور کردند، از مسیری که ایران تعیین کرده بود، استفاده کردند.

طبق این گزارش، ایران به میانجی‌ها اطلاع داد که کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز باید با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هماهنگی کنند.

همچنین ایران به میانجی‌ها اطلاع داد که به محدود کردن تعداد کشتی‌های مجاز برای عبور از تنگه هرمز ادامه خواهد داد.

وال استریت ژورنال همچنین افزود: ایران به میانجی‌ها اطلاع داد که در مدت باقی‌مانده آتش‌بس، به اعمال عوارض عبور ادامه خواهد داد.

در ساعات گذشته ترامپ رئیس جمهور متجاوز آمریکا ادعا کرده است که تنگه هرمز به صورت کامل بازگشایی شده است اما آمارها حاکی از تداوم جریان بسیار محدود و قطره‌چکانی تردد کشتی‌ها در این آبراه حیاتی است.

بر اساس داده‌های ردیابی دریایی، طی ساعت های گذشته شمار شناورهای عبوری از تنگه هرمز به شدت اندک بوده و هنوز نشانه‌ای از بازگشت به شرایط عادی مشاهده نمی‌شود.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید