درگیری سنگین در شرق لبنان/ تکاوران اسرائیلی محاصره شدند
منابع خبری از حملات سنگین اسرائیل با هدف جلوگیری از "زندهگیری" و اسارت نظامیان محاصره شده اسرائیلی خبر میدهند.
درگیری نیروهای حزبالله با متجاوزان اسرائیل در روستای نبی شیت بعلبک، بشدت ادامه دارد و منابع خبری از حملات سنگین اسرائیل با هدف جلوگیری از "زندهگیری" و اسارت نظامیان محاصره شده اسرائیلی خبر میدهند.
منابع مطلع میگویند تکاوران مهاجم اسرائیلی در منطقه «نبیشیث» به خانهای پناه برده و تحت محاصره قرار گرفتهاند.
- تصاویر دوربین مدار بسته از لحظات اولیه هلی برن و فرود نیروهای ویژه صهیونیست که در کمین نیروهای ویژه حزبالله گرفتار و تعدادی کشته و تعدادی محاصره شدهاند.
شبکه الاخباریه سوریه: بالگردهای ارتش اسرائیل بر فراز زبدانی در حومه دمشق در حال پروازند
این بالگردها قرار بود در شرق لبنان به کمک نیروهای محاصره شده بروند اما آتش حزب الله آنان را وادار به عقب نشینی و دور شدن از منطقه حادثه (در بقاع) کرده است.
تسنیم: هلی برن ناموفق اسرائیلیها
چتربازان و کماندوهای اسرائیلی برای استتار، یونیفرم ارتش لبنان را پوشیده بودند، اما توسط ساکنان دره بقاع کشف شدند.
حزبالله جزئیات درگیری با نیروهای صهیونیستی در «النبی شیت» را اعلام کرد
در بیانیه شماره ۱ مقاومت اسلامی لبنان آمده است:
مجاهدان مقاومت ساعت ۲۲:۳۰ شامگاه جمعه (۶ مارس ۲۰۲۶) نفوذ ۴ بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی از سمت سوریه را رصد کردند که نیروی پیادهای را در مثلث جرود شهرکهای «یحفوفا»، «الخریبه» و «معربون» پیاده کردند.
نیروهای دشمن به سمت محله شرقی شهر «النبی شیت» پیشروی کردند که در نزدیکی قبرستان با رزمندگان مقاومت درگیر شدند و درگیری با سلاحهای سبک و نیمهسنگین آغاز شد.
پس از آشکار شدن نیروهای اسرائیلی، ارتش این رژیم برای تأمین عقبنشینی، حدود ۴۰ حمله هوایی با جنگندهها و بالگردها در منطقه انجام داد.
همزمان یگان توپخانه مقاومت مسیرهای اطراف منطقه درگیری و مسیر عقبنشینی نیروهای اسرائیلی را هدف قرار داد و ساکنان روستاهای اطراف نیز در پشتیبانی آتش مشارکت کردند.