سخنگوی وزارت خارجه:

آمریکا و اسرائیل دیوانه وار مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و مدارس را هدف می‌گیرند

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با بیان این که اسرائیل و آمریکا دیوانه‌وار مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس، مراکز هلال‌احمر و بناهای فرهنگی و تاریخی را مورد هدف قرار می‌دهند، گفت: این جنایات در زمره شدیدترین جنایات بین‌المللی است.

 آمریکا و اسرائیل دیوانه وار مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و مدارس را هدف می‌گیرند

«اسماعیل بقائی»  در پیامی در شبکه ایکس با انتشار تصویری از به خاک و خون کشیده شدن دختران خردسال دبستانی در شهر میناب نوشت:« در حالی که مردم شجاع ما در سوگ ترور بزدلانه رهبر بزرگ ایران و کشتار ۱۶۵ کودک بی‌گناه در شهر میناب در جنوب ایران عزادارند، اسرائیل و آمریکا دیوانه‌وار مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس، مراکز هلال‌احمر و بناهای فرهنگی و تاریخی را مورد هدف قرار می‌دهند».

63765133

تصویری از به خاک و خون کشیده شدن دختران خردسال دبستانی در شهر میناب در جریان حمله اسرائیل و آمریکا به ایران

وی افزود: این جنایات در زمره شدیدترین جنایات بین‌المللی است. بی‌تفاوتی در برابر این ظلم مستمر و شدید، تنها آینده بشریت را تیره‌تر خواهد ساخت و ارزش‌های مشترکی را که جامعه جهانی بر پایه آن‌ها استوارند، به مخاطره خواهد انداخت.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    آمریکا و اسرائیل دیوانه وار مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و مدارس را هدف می‌گیرند/ ایران هم باید به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و مدارس اسرائیل را حمله و بمباران کند

  • ناشناس


    جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی بدون پاسخ نخواهد ماند
    این ساختمان ویران‌شده‌ی یک مدرسه ابتدایی دخترانه در جنوب ایران است. این مکان در روشنای روز، زمانی که مملو از دانش‌آموزان خردسال بود، بمباران شد.
    تنها در همین محل، بیش از 200 کودک بی‌گناه کشته شدند.
    این جنایات علیه مردم ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      انشاا… به زودی واقعیت روشن می شود

    • ناشناس

      تا زمانی که انتقام نگیریم آرام نخواهیم گرفت