روزنامه کیهان: حاشیه سازی برای شمخانی، عملیات روانی علیه انسجام ملی است/ وقتی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد فرزند کروبی تبریک گفت/ نباید عروسی مجلل می‌گرفت

انتشار فیلم خصوصی مربوط به مراسم دختر علی شمخانی و حمله به او به این بهانه موجب بحث‌های گسترده در فضای رسانه‌ای شد. عده‌ای با هیجان دنبال این افشاگری (پرده‌دری) دویدند و گروهی دیگر به نکوهش بی‌اخلاقی پرداختند.

روزنامه کیهان: حاشیه سازی برای شمخانی، عملیات روانی علیه انسجام ملی است/ وقتی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد فرزند کروبی تبریک گفت/ نباید عروسی مجلل می‌گرفت

روزنامه کیهان نوشت: طبعاً مدیران و سیاستمداران، در مرور زمان دارای کارنامه می‌شوند و بنابراین در معرض انتقاد یا حتی اعتراض قرار می‌گیرند. آقای شمخانی هم از این قاعده مستثنا نیست. او پس از یک دوره حضور در سپاه و ارتش در دو دهه اول انقلاب، وزیر دفاع دولت خاتمی شد. او همچنین در دولت روحانی، به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، جایگزین سعید جلیلی شد.

پس از این انتصاب، محمدتقی کروبی، فرزند مهدی کروبی نوشت: «انتخاب آقای شمخانی به عنوان فردی لایق و توانمند که در دوران جنگ سابقه ارزشمندی داشته و همواره در کنار مردم و کشور بوده، هم جای تقدیر و تشکر دارد و هم امیدی برای رفع حصر موسوی و کروبی است». شمخانی همچنین درباره آشوب‌افکنی سال ۱۳۸۸، با استفاده از تعبیر فتنه درباره اقدام موسوی و خاتمی و کروبی مخالفت کرده بود.

می‌شود کارنامه و گفتار و رفتار شمخانی،یا منسوبان وی را مورد نقد و انتقاد قرار داد. برگزاری مراسم عروسی دختر وی در یک هتل مجلّل، حتماً جای اعتراض دارد. تجمل، به همدلی و انسجام اجتماعی آسیب می‌زند و به دور از روح مواسات است. اما انتشار تصاویر خصوصی افراد و تعرض به حریم خصوصی آنها، مشمول خباثت باطن و درنده‌خویی است. هدف، ولو درست و مشروع، وسیله نامشروع را توجیه نمی‌کند. دست یازیدن به بی‌اخلاقی، پرده‌دری و هتک حریم خصوصی افراد، جزو غیر انسانی‌ترین رفتارهاست که اگر رواج پیدا کند، جامعه را به سقوط می‌کشاند.

مراسم عروسی فرزند شمخانی، فروردین ۱۴۰۳ برگزار شده و رویداد جدیدی نبود که بخواهد سوژه هجمه رسانه‌ای شود. پس چرا ناگهان سوژه شد؟ چند احتمال را به عنوان دایره‌های متداخل می‌توان در نظر گرفت.

انتقام‌جویی سیاسی و تأدیب مافیا گونه!، حاشیه پردازی برای انحراف افکار عمومی از مسائل مهم کشور، و ترور شخصیت سازمان یافته ناظر بر جنگ ترکیبی خارجی.

شمخانی از نگاه آمریکا و اسرائیل، یکی از افراد مؤثر در توسعه توان دفاعی ایران بوده است. این توانمندی، نقشی کوبنده و بازدارنده در مقابل جنگ تحمیلی آن دو رژیم به ایران ایفا کرد. شمخانی جزو سوژه‌های ترور، در شب اول حمله اسرائیل بود. 

خاستگاه سیاسی او به طیف موسوم به اعتدال و اصلاحات نزدیک است.

در عین حال از جایگاه دبیری شورای عالی امنیت ملی و در ماجرای عهدشکنی  سه ساله آمریکا و اروپا، نقش مؤثری در هماهنگی شورا با مجلس و تصویب قانون اقدام متقابل داشت. این رفتار ملی، مورد بغض روحانی و ظریف و جبهه اصلاحات قرار گرفت که مدعی بودند نباید در برابر گستاخی و تهاجم فزاینده غرب کاری کرد. انفعال آلوده به نفوذ را می‌توان علت اصلی جرأت دشمن در خیانت به مذاکرات و حمله به ایران دانست. شمخانی همچنین اخیراً گفت: «در ماجرای هواپیمای اوکراینی، آقای روحانی از اول در جریان بود و من بلافاصله اطلاع دادم». این روایت واقعی، عصبانیت و پرخاش برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات را به دنبال داشت.

در ماجرای انتشار فیلم مراسم ازدواج فرزند شمخانی و حمله پر حجم علیه آن، باید میان بازیگران رسانه‌ای و کارگردان فرق گذاشت. اعتراض خیرخواهانه و تسویه‌حساب فرصت‌طلبانه، هر دو محتمل است. اما به نظر می‌رسد اصل ماجرای انتشار فیلم، بخشی از عملیات روانی است که می‌کوشد به انسجام ملی آسیب بزند، مردم را بدگمان کند، و ضمناً این پیغام را بدهد که هرکس پای دفاع از کشور بایستد، هدف ترور شخصیت و پرده‌دری قرار خواهد گرفت.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس

    هیچکدام برای منافع ایران وایرانی کاری نکردن جز اینکه جیب های خوشان را پر پول وحسابهای خارجی خود را انباشته از زحمت ومال واموال این ملت کرده اند وقتی همین آقا تو تلویزیون دروغ می گوید آیا تا حالا کسی اومده ویقه گیری کند ،حرفی بزند جرات ندارد چون سریع همین دوستان سرش رو زیر آب می کنند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      جمع بستن کار اشتباهیه

  • ناشناس

    اگر بجای شمخانی، کسی غیر از همفکران شریعتمداری قرار داشت، هجمه که نه، با خاک شخصیت و حیثیتش را یکسان کرده بود، احتمالا خود دارو دسته کیهان هم از تحریم ها منتفع می شوند مگر نه صرفا ایدئولوژی نمی تواند اینهمه حمایت از طرف کیهانیان جلب کند.

  • ناشناس

    هیچ توضیح و تفسیری از هیچ گروهی چه راست چه چپ چه به زیان چه به نفع هیچ مسئولی در باور مردم قابل پذیرش نیست چون دیگه اهمیتی ندارد فاقد اهمیت و دیگر هیچ هیچ هیچ!

  • یک نفر

    این چه زندگی که پول ومقام وپست داشته باشید اما یک عمر با تظاهر وریازندگی گنی

  • رابی

    بی آبرویی و بی غیرتی و دورویی شمخانی را نچسبون به انسجام ملی و مردم ایران.

  • سعید 1400

    اینکه کیهان از نقض حریم خصوصی حرف بزنه مسخره ترین جوک عالم هست!
    کیهان سالهای طولانی با طرح مسائل خصوصی مخالفین و منتقدین به کوبیدن مخالفین پرداخته اما الان حرف از حریم خصوصی و فلان میزنه.

    انتظار سختیه اما دین ندارید کمی شرف داشته باشید اقای کیهان و شریعتمداری

    سانسور نکن خبر فوری، این روزا هیچکدوم از کامنت های منو منتشر نمی کنی.

  • مهرداد سربندی

    اعتراض خیرخواهانه و تسویه‌حساب فرصت‌طلبانه و تحلیل بی شرفانه هر سه محتمل است.