خبرگزاری تسنیم:
محاصره دریایی ایران توسط آمریکا همچنان پابرجاست
آمریکا محاصره دریایی ایران را لغو نکرده است. ناوهای سنتکام به کشتیهای تجاری ایرانی هشدار دادهاند در صورت عبور از خط محاصره، هدف شلیک قرار میگیرند.
خبرگزاری تسنیم نوشت: محاصره دریایی ایران، به عنوان یک اقدام جنگی خصمانه، همچنان پابرجاست و سنتکام با صدور هشدارهایی در خط محاصره، تلاش دارد تا کشتیهای ایرانی را که قصد عبور از منطقه تحت محاصره را دارند، متوقف کند.
تماس دریانوردان ایرانی با ما حکایت از آن دارد که امریکا همچنان محاصره کشتیهای تجاری ایران را ادامه داده و اگرچه پس از اعلام شب گذشته ترامپ مبنی بر لغو محاصره دریایی، برخی کشتی های ایرانی تلاش برای عبور از خط محاصره را داشتند، با این هشدار ناوهای نظامی امریکا مواجه شدند که باید فوراً به عقب برگشته و پشت خط محاصره قرار گیرند، در غیر این صورت با شلیک مواجه خواهند شد.
کم کم یعنی پول بده پلو بخور
تو خود متن تفاهم نوشته ایران به تدریج طی 30 روز تنگه رو کامل باز میکنه و محاصره هم تدریجی طی 30 روز برداشته میشه . جدی فکر کردید 5 ساعت بعد اعلام اجازه میدن همه کشتیهای ایرانی رد بشن ؟ وقتی اینقدر یک طرفه اخبار رو درج میکنید انتظار هم دارید کسی باور کنه ؟
هر دو طرف گفتن تدریجی هست و اون موقع رضایی و تسنیم جوش میزنن چرا همین الان اجازه رد شدن همه کشتیها رو نمیدن. رضایی هم شده ادم جبهه پایداریها و تمام مدت چرت و پرت میگه. چقدر حقیر شده.
تنگه میبستین؟
چی شد پس؟؟🤔🤔
تنگه واس ماس
حمله پیش دستانه به کیپ ورد کنید
یکی از نقاط قوت ترامپ اینه که شما.فکر میکنین احمقه.....،
عشقوم بیا حالو بگو دست کی بید
برگ برنده بیا بیا بیا بگو بگو بگو
یانکی ها با زحمت تنگه را محاصره کردند باید یک مجلس بارقص چوب بازی خراسانی برایشان بگیریم آخرش هم با آهنگ خداحافظ روانه قعر دریاشون کنیم
عاقبت کشتی تایتانیک در انتظار آمریکایی هاست به امید خدا
خب مگه غیر ازین بوده ؟؟ بلافاصله پس از اقدام ایران در انسداد تنگه هرمز ، امریکا بدل محاصره کل سواحل جنوبی ایران را در پیش گرفت،،
حالا یکی از مقامات ایران مرد و مردونه بیاد توضیح بده که ایران از انسداد تنگه هرمز چقد سود کرده و ازونطرف از محاصره امریکا چقد ضرر؟؟؟