زنجانی: بازگشت «اسنپبک» فقط یک نمایش بود!
بابک زنجانی در واکنش به فعالسازی مکانیسم ماشه نوشت: تحریمها بیش از آنکه منشأ خارجی داشته باشند، ریشه در داخل کشور دارند.
بابک زنجانی با انتقاد از حمله اخیر اسرائیل و بازگشت تحریمها، تاکید کرد که ریشه اصلی مشکلات اقتصادی و فشارهای بینالمللی بیش از آنکه خارجی باشند، داخلی است و عبور از آنها نیازمند سواد اقتصادی، تعصب ملی و جایگزینی مدیران ناکارآمد با جوانان توانمند است.
بابک زنجانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران نوشت: حمله نامشروع اسرائیل به کشور و شهادت دانشمندان و سربازان در حین مذاکره نشان داد که این گفتوگوها چیزی جز یک نمایش نبوده است. به گفته او، بازگشت مکانیزم اسنپبک و تحریمها نیز از پیش طراحی شده و تنها یک بازی نمایشی بوده است.
زنجانی تأکید کرد: «اگر هرکس در حوزه خود برای دفاع از کشور تدبیر میکرد، امروز به سرعت از این مسیر سخت عبور کرده بودیم.» او با بیان اینکه تحریمها بیش از آنکه منشأ خارجی داشته باشند، ریشه در داخل کشور دارند، افزود: عبور از آنها نیازمند سواد اقتصادی، تعصب ملی، مسئولیتپذیری و توجه واقعی به کشور است.
وی کلید اصلی عبور از این وضعیت را تمرکز بر نقاط اثرگذار داخلی دانست و خاطرنشان کرد: «مهمترین گام، مشارکت و پرورش جوانان و جایگزینی آنان با مدیران ناتوان و کمهوش خواهد بود.»

تحریمها اگر برای مردم نان نداشت برای تو آب زمزم داشت !!!!
فقط خودت یه کاری کن
مگر نفرمودند دلار ۱۵۰ هزار تومان میشه
فساد از نوع بابک نژاد
ای کاش یکی به تومیگفت از کجا اوردهای حتما میگفتی زحمت کشیدهای فکر کنم از تحریمها بوده
فقط اظهار نظر جنابعالی و کم داشتیم.
واقعا حرف حق را گفت . آفرین ، آفرین
حکم اعدام شما هم فقط یه نمایش بود. الان دلسوزاندنتون هم برای کشور فقط یه نمایش است. مردم هم به تمایش نمایش های ترسناک و دلهره آور عادت کرده اند.