بازداشت عامل اوکراینی پیش از حمله به پایگاه بمب‌افکن‌های روسیه

سرویس امنیت فدرال روسیه امروز (چهارشنبه) از دستگیری یکی از عاملان نیروهای امنیتی اوکراینی در وولگوگراد خبر داد که قصد داشت تا به پایگاه نظامی محل نگهداری بمب‌افکن‌های روسی حمله کند.

بازداشت عامل اوکراینی پیش از حمله به پایگاه بمب‌افکن‌های روسیه

سرویس امنیت فدرال روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نیروهای امنیتی فعالیت‌های غیرقانونی یک سکنه ۳۵ ساله در وولگوگراد روسیه را که به همکاری در زمینه‌ای اطلاعاتی و محرمانه با نمایندگان سرویس‌های ویژه یک کشور خارجی مظنون است، رصد کردند.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، در بخش دیگری از این بیانیه همچنین آمده است، این مظنون در منطقه «لویو» اوکراین در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ بوده و در آنجا توسط نیروهای امنیتی اوکراینی برای انجام خرابکاری و اقدام «تروریستی» در خاک روسیه و در ازای دریافت شهروندی اوکراین استخدام شده بود.

سرویس امنیت فدرال روسیه همچنین اعلام کرد، این فرد پس از آموزش در کی‌یف به بهانه بازگشت به خانه به وولگرود برگشت و به منطقه «ساراتوف» که محل فرودگاه نظامی «انگلس» است تا حمله‌ای انجام دهد.

طبق این گزارش، مظنون خانه‌ای در نزدیکی این پایگاه هوایی اجاره کرد و در آنجا به سر هم کردن و استقرار تجهیزات برای حمله پهپادی به این پایگاه مبادرت ورزید. این فرد ۳۵ ساله برای آنکه پول لازم را برای خرابکاری خود جمع‌آوری کند، به عنوان پیک کار کرد اما در نهایت توسط سرویس امنیت فدرال روسیه دستگیر شد.

سرویس امنیت فدرال روسیه همچنین اعلام کرد: «اداره تحقیقات سرویس امنیت فدرال روسیه در منطقه وولگرود پرونده کیفری علیه این فرد بازداشت تنظیم کرده است.»

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    بی شرف ترامپ شیردوش لوداده