بیانیه اتحادیه اروپا درباره نشست امروز کمیسیون مشترک برجام
رئیس جلسه کمیسیون مشترک برجام پس از جلسه امروز کمیسیون در وین، در بیانیه ای به محورهای مذاکرات شرکای برجام پرداخت.
به گزارش پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا، انریکه مورا مدیر سیاسی اقدام خارجی اتحادیه اروپا و رئیس جلسه امروز کمیسیون مشترک برجام در وین، پس از پایان نشست در بیانیهای مطرح کرد: شرکت کنندگان در جلسه از منظر بازگشت احتمالی آمریکا به برجام، یک ارزیابی کلی از مذاکرات انجام شده در سطوح متعدد از زمان آخرین جلسه کمیسیون مشترک انجام دادند و درباره شیوه های اطمینان یافتن از بازگشت به اجرای کامل و موثر آن گفت و گو کردند. توضیحاتی درباره فعالیت دو کارگروه تشکیل شده کارشناسان در زمینه لغو تحریم ها و اقدامات اجرایی هسته ای به کمیسیون مشترک ارائه شد و حاضران در جلسه تبادل نظرهای سازنده و نتیجه بخش را مورد توجه قرار دادند.
در ادامه این بیانیه آمده است: در پی بیانیه مشترک وزرای امور خارجه برجام در ۲۱ دسامبر، شرکت کنندگان در جلسه بر عزمشان برای پیگیری بیشتر تلاش های دیپلماتیک تاکید کردند. هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام تماس های جداگانه اش را با شرکای برجام و آمریکا ادامه خواهد داد.
همچنین در این بیانیه مطرح شد: گروه های کارشناسان کمیسیون مشترک برجام به فعالیتشان ادامه می دهند و موافقت کرده اند که طی هفته بعد دوباره در وین گردهم بیایند.
منبع: ایسنا
66
فوتبال بازی می کنند باایران
جان ننتان توافق کنید که ما له شدیم
این هم شبی بود از هزار و یکشب.....
عجب بیانیه ایی پس رفع تحریم ها چی شد
چه فایده یکی مثل ترامپ میاد دوباره همون آش و همون کاسه،
نتیجه اش همه اش وعده و وعید هستش مردم واقعا به کی رای دادیم،من غلط کردم به این فرد رای دادم واقعا سرمایه ام تو این بورس رفت
احمدی نژادیها دارند جلز و ولز میکنند بوی گند سوختنشون داره میاد!
آخه ما ازاینکه از طرف خودمان سرکاریم جالبه ...مافعلا اهل توافق نیستیم مردم باگرانی ومشکلات آرامندو........