اتحادیه‌ اروپا: حتی یک یورو هم به دولت افغانستان نمی‌ دهیم

اتحادیه اروپا اعلام کرد، هرگز هر دولتی در افغانستان را که به حقوق زنان احترام نگذارد تامین مالی نخواهد کرد. این اتحادیه خواستار تشکیل دولت فراگیر در افغانستان شد که این حقوق صرف نظر از مرجعیت آن تضمین شوند.

اتحادیه‌ اروپا: حتی یک یورو هم به دولت افغانستان نمی‌ دهیم

اورزولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا، امروز شنبه پس از بازدید از مرکز پذیرش موقت پناهندگان افغان در اسپانیا در کنفرانس خبری مشترک با شارل میشل، رئیس شورای اروپا و پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، اظهار کرد: اتحادیه اروپا تنها تماس‌های عملیاتی مثلا در خصوص لجستیک با "طالبان" دارد ولی این اتحادیه هیچ گونه مذاکره‌ای با این گروه ندارد و موضوع به رسمیت شناختن آن مطرح نیست.

او اشاره کرد: هیچ یورویی به جیب قدرتی که حقوق زن در افغانستان را به رسمیت نشناسد، نخواهد رفت. منظورم طالبان است.

رئیس کمیسیون اروپا ادامه داد: جنبش طالبان زمام امور این کشور را به دست گرفت و ما خواستار تشکیل دولتی فراگیر هستیم که فرصت زنان برای کار و تحصیل چه در چارچوب شریعت اسلام یا غیره فراهم شود.

این مقام اتحادیه اروپا گفت: طالبان می‌گویند تمایل به ادامه آموزش زنان و برعهده گرفتن مناصب از سوی زنان طبق شریعت اسلام دارند اما گزارش‌هایی عکس این مسائل به دست ما رسیده است به طوریکه افراد از ترس ظلم طالبان می‌گریزند.

فون درلاین تاکید کرد: اتحادیه اروپا ملزم به کمک به سازمان‌های غیردولتی است که در افغانستان فعالیت دارند.

فون در لاین همچنین گفت: البته ما در این بحران با طالبان تماس‌های عملیاتی داریم، به عنوان مثال، چگونه می‌توانیم به مردم کابل کمک کنیم تا به فرودگاه برسند، اما این کاملا از مذاکرات سیاسی جدا است. ما مذاکرات سیاسی با این گروه نداریم و به رسمیت شناختن طالبان مطرح نیست.

به گفته لاین، اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌دهد در نشست G7 هفته آینده طرح بین‌المللی پذیرش پناهندگان در نظر گرفته شود.

شارل میشل نیز تصریح کرد: عواقب فاجعه‌آمیزی نسبت به وضعیت سیاسی افغانستان وجود دارند. اتحادیه اروپا به نظارت بر تهدیدات تروریستی در سایه این وضعیت ادامه می‌دهد.

منبع: ایسنا

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • کیان
    0

    بسیار کا نیکویی میکنید که به این مردک وحشی کمک نمی‌کنید حالا یک سوال بزرگ برای خودمان به وجود آمده که ایران آیا این مردان وحشی را به رسمیت می‌شناسند یا نه اگر به رسمیت بشناسند یعنی ظلم و ستم به مردمان بی پناه افغانستان و اگر هم به رسمیت نشناسد یعنی دلخوری و آغاز دشمنی پس بهترین گزینه احترام به مردم افغانستان است و مسئله مردم رنج کشیده افغان هم به اندازه فلسطین باید برای دولت مردان ما اهمیت داشته باشد و به شرط ها و شروط ها با آنان رفتار کنیم و اگر خدای نکرده به خاطره مسائل سیاسی و بدون در نظر گرفتن حق مسلم از آزادی و زندگی بدون رعب و وحشت که کمترین حق این مردمان است رفتار کنیم باید در آن دنیا جوابگویی رفتارمان باشیم مخصوصا که ما سال ها خود را مدافعین مظلومان منطقه و جهان معرفی کرده ایم باشد که در آن دنیا شرمنده و مورد بازخواست خداوند قرار نگیریم

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      زنان افغان بابرداشتن یک پارچه نازک ازسرشون مثل زنان ایران میشندوباب میل اروپاییان

  • کاربر ناشناس
    0

    اروپاییهای کثیف میدونن برای ازهم پاشیدن یک خانواده یک جامعه روی چی دست بزارند ززززن،پشت هرفتنه ،،،یک زن قرارگرفته،،،زنان جامعه مارو به فسادکشوندن که درست شدنی دیگه نیست

  • خدامراد
    0

    اتحادیه اروپا خودش ناقض حقوق بشر است به این دلیل میگم که تمام مواد شمیایی عراق را تو جنگ این کشورها تامین میکردن اعتماد به این کشورها درست نیست

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها