پایگاه اینترنتی انگلیسی فاش کرد: احداث پایگاه نظامی امارات در جزیره میون یمن نزدیک تنگه باب‌المند

پایگاه اینترنتی انگلیسی فاش کرد: احداث پایگاه نظامی امارات در جزیره میون یمن نزدیک تنگه باب‌المند

پایگاه «گانز» افشا کرد امارات در مسیر ساختن یک پایگاه نظامی در جزیره «میون» یمن نزدیک تنگه باب‌المندب، گام‌های بلندی برداشته است.

به گزارش خبر فوری ه نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه المنار فلسطین، یکی از پایگاه‌های خبری انگلیسی فاش کرد امارات متحده عربی نزدیک تنگه راهبردی باب‌المندب واقع در سواحل یمن، پایگاه نظامی احداث می‌کند.

پایگاه انگلیسی «گانز» متخصص در امور نظامی فاش کرد امارات متحده عربی در مسیر ساختن یک پایگاه نظامی در جزیره «میون» نزدیک تنگه باب‌المندب، گام‌های بلندی برداشته است.

این پایگاه اینترنتی در گزارشی نوشت تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد امارات در حال ساخت باند بزرگی در این جزیره است که بین یمن و جیبوتی قرار دارد.

گانز افزود ابوظبی برای حمایت از عملیات نظامی خود در جنوب یمن و تقویت کنترلش بر تنگه مهم و راهبردی باب‌المندب این پایگاه را احداث می‌کند.

نیروهای ائتلاف عربی اکتبر سال ۲۰۱۵ میلادی جزیره میون موسوم به «بریم» را بدست گرفتند.

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید