حسن شمشادی تحت تعقیب قضایی قرار گرفت
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: دادستانی به عنوان مدعیالعموم علیه حسن شمشادی به اتهام نشر مطالب خلاف واقع و تشویش اذهان عمومی اعلام جرم کرد.
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی امروز اظهار کرد: از آنجائیکه مطلب حسن شمشادی کذب بوده و در بین مردم منطقه سیستان بازتاب بسیار بدی داشت، دادستانی به عنوان مدعیالعموم علیه این فرد به اتهام نشر مطالب خلاف واقع و تشویش اذهان عمومی اعلام جرم کرد.
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان افزود: این خبرنگار هم اکنون تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.
به گزارش فارس، طی روزهای گذشته تصویری در صفحه اینستاگرام حسن شمشادی یکی از خبرنگاران صدا و سیما مبنی بر خوردن گوشت گربه و کلاغ مرده در روستاهای حاشیه شهرستان هیرمند در فضای مجازی منتشر شد که نه تنها صحت نداشت بلکه گلایه مردم و مسؤولان منطقه سیستان را به دنبال داشت.
اگر چه شمشادی از مردم منطقه سیستان عذرخواهی کرد اما به سبب تشویش اهان عمومی و انتشار مطلب کذب، وی تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.
منبع: فارس
763