اهمیت سفر نخست‌وزیر عراق به تهران از زبان عراقچی

وزیر امور خارجه امروز سفر نخست‌وزیر عراق به تهران را سفری بسیار مهم خواند و با اشاره به اشتراکات، منافع و نگرانی‌های مشترک ایران و عراق، گفت: معتقدم این سفر نتایج خوبی را به همراه خواهد داشت.

اهمیت سفر نخست‌وزیر عراق به تهران از زبان عراقچی

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه) اول مردادماه و در حاشیه دیدار علی فالح الزیدی نخست‌وزیر عراق با مسعود پزشکیان در تهران، سفر این مقام بلندپایه عراقی را سفری بسیار مهم خواند و توضیح داد: این سفر اولا در شرایط موجود منطقه صورت گرفته و نشان می‌دهد چقدر روابط دو کشور نزدیک است که در شرایطی که معمولا به خاطر درگیری‌هایی که وجود دارد، این تحرکات کمتر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین بعد از تشییع باشکوهی که در عراق صورت گرفت، این سفر انجام شده که بر اهمیت آن می‌افزاید.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: ایران و عراق دو کشور همسایه هستند و اشنراکات بسیار زیاد و منافع و نگرانی‌های مشترکی داریم و پیوند بسیار عمیقی بین دو ملت وجود دارد.

عراقچی گفت: در مراسم تشییع رهبر شهید شاهد بودیم که چقدر این پیوند مردمی عمیق است. معتقدم این سفر نتایج خوبی را خواهد داشت. بحث‌های مهمی را در خصوص مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و امنیت مرزها داریم.

 

لازم به ذکر است که علی فالح الزیدی نخست‌وزیر عراق امروز در رأس هیأتی به تهران سفر کرد. او پیش از این هم به واشنگتن سفر کرده بود.

وزیر امور خارجه امروز همچنین در گفت‌وگویی درباره سفر نخست‌وزیر عراق به تهران و سفری که پیش از این به واشنگتن داشت، گفت: نخست‌وزیر عراق یک سفر به واشنگتن داشت و طبیعی است که دیدگاه‌ها و برداشت‌های خودش را از این سفر به ما منتقل کند که امری عادی است.

وی افزود: مشکل تبادل پیام نیست، مشکل نوع رویکرد غیرمنطقی، زیاده‌خواهانه و سلطه طلبانه آمریکایی‌هاست.

حجم ویدیو: 2.86M | مدت زمان ویدیو: 00:00:54 | دانلود ویدیو
منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    انجام نمی‌شود خواهد ماند