ریاست امر به معروف و نهی از منکر طالبان در هرات اعلام کرد؛
طالبان بادبادک بازی را در هرات ممنوع کرد
ریاست امر به معروف و نهی از منکر طالبان در هرات اعلام کرده است که خرید و فروش کاغذپران و وسایل مربوط به آن در این ولایت ممنوع است.
عزیزالرحمان مهاجر، رئیس امر به معروف و نهی از منکر طالبان در هرات، گفته است که این ممنوعیت براساس «درخواستهای مکرر شهروندان» وضع شده است.
او افزوده است که به محتسبان این اداره هدایت داده تا از فروش کاغذپران و نخ آن در سطح شهر جلوگیری کنند.
به گفته مهاجر، تصمیم برای منع فروش و بازی با کاغذپران در مکانهای عمومی، پس از شکایتها و درخواستهای مکرر مردم گرفته شده است.
او گفته است که بازی با کاغذپران و تار آن در برخی موارد سبب حوادث ترافیکی، آزار و اذیت شهروندان و زخمیشدن کودکان شده است.
طالبان در دور نخست حاکمیت خود بر افغانستان، بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱، نیز بازی با کاغذپران را ممنوع کرده بودند.
این گروه در پنج سال گذشته شمار زیادی از سرگرمیها و بازیهای محلی و سنتی رایج در کشور را ممنوع کرده است. طالبان برخی دیگر از بازیها و سرگرمیهای رایج در شهرها، از جمله بازی با ترقه و کاغذپران، را نیز با استناد به مسائل «ایمنی» ممنوع کردهاند.
یکی مانند دولت طالبان شورش را در آورده یکی مانند ایران بی وبند باری حتی از قشر خودشان بیداد می کند؟