تیراندازی جدید در آمریکا با 7 کشته و زخمی

پلیس محلی روز یکشنبه اعلام کرد که در پی تیراندازی در میشیگان آمریکا 3 نفر کشته و 4 تن دیگر زخمی شدند.

تیراندازی جدید در آمریکا با 7 کشته و زخمی
پلیس محلی گفت که تیراندازی امروز در شهر دیترویت واقع در ایالت میشیگان آمریکا 7 کشته و زخمی برجای گذاشته است.
 
به گزارش فاکس2دیترویت، مقام پلیس افزود که یک درگیری منجر به تبادل آتش در حوالی ساعت ۷:۳۰ صبح به وقت محلی در خیابان پرست شد.
 
پلیس شرح داد که پیکر سه مرد، همه بالای ۳۰ سال، با زخم‌های گلوله پیدا شدند و چهار نفر دیگر به دلیل جراحات، به یک بیمارستان منطقه منتقل شدند. دو نفر از قربانیان زن‌ بودند.
 

این حادثه در حالی رخ داده که هفته گذشته در پی تیراندازی در یک خانه سالمندان در لس‌آنجلس آمریکا،‌ دستکم 3 نفر زخمی شده بودند.

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر آمریکا منجر می‌شود که در برخی از این حوادث تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند، اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون کنگره آمریکا حاضر به وضع قوانینی به منظور کنترل حمل سلاح نشده است.

 

 
 

 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید