ترامپ: شانس توافق با ایران یا حمله نظامی به آن «قطعاً ۵۰/۵۰» است/ تنها توافقی را قبول خواهم کرد که سرنوشت اورانیوم غنی شده در ایران را مشخص کند

دونالد ترامپ با اعلام اینکه شانس رسیدن به توافق با ایران یا از سرگیری جنگ «۵۰-۵۰» است، از دیدار با مشاوران ارشد خود برای بررسی پیش‌نویس اخیر توافق خبر داد. این در حالی است که به روایت رسانه‌ها، دولت او علی‌رغم تلاش‌های دیپلماتیک مداوم، هم‌زمان در حال آماده شدن برای حملات نظامی جدید علیه ایران بوده است.

ترامپ: شانس توافق با ایران یا حمله نظامی به آن «قطعاً ۵۰/۵۰» است/ تنها توافقی را قبول خواهم کرد که سرنوشت اورانیوم غنی شده در ایران را مشخص کند

دونالد ترامپ در گفتگو با اکسیوس اعلام کرد که بین توافق با ایران یا بمباران آن، احتمال «قطعاً ۵۰/۵۰» وجود دارد و او یا با ایران به توافق می‌رسد یا جنگ را از سر می‌گیرد.

او در این باره تصریح کرد: «یا چنان محکم‌تر از همیشه به آنها حمله نظامی می‌کنم که تا حالا مثل آن را ندیده‌اند، یا توافقی خوب را امضا می‌کنیم.» ترامپ همچنین تأکید کرد که تنها توافقی را قبول خواهد کرد که سرنوشت اورانیوم غنی‌شده در ایران را مشخص کند.

این در حالی است که هنوز بر سر موضوع هسته‌ای، پول‌های بلوکه و کنترل ایران بر تنگه هرمز اختلافات جدی پابرجاست که اگر حل نشود مذاکره انجام نمی‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا در گفتگو با سی‌بی‌اس تایید کرد «پیش‌نویسی» از یک توافق با ایران وجود دارد که قبلاً آن را بررسی کرده است، اما از گفتن این که آیا آن را تأیید کرده یا نه خودداری کرد و گفت: «نمی‌توانم قبل از این که به آنها بگویم، به شما (رسانه‌ها) بگویم». وی در عین حال اضافه کرد که مذاکرات «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود.

در همین راستا، ترامپ اعلام کرد که امروز (شنبه) با مشاوران ارشد خود از جمله استیو ویتکاف و جرد کوشنر دیدار خواهد کرد تا آخرین پیشنهاد ایران و پیش‌نویس اخیر را بررسی کند. انتظار می‌رود تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه تا روز یکشنبه انجام شود.

photo_2026-05-23_20-11-44

این تحرکات در شرایطی صورت می‌گیرد که به روایت سی‌بی‌اس و بر اساس تناقض‌های آمریکایی، دولت ترامپ علی‌رغم تلاش‌های دیپلماتیک مداوم، در حال آماده شدن برای حملات نظامی جدید علیه ایران بود.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید