دیدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا با فرمانده معظم کل قوا/ گزارش سرلشکر عبداللهی به آیتالله سیدمجتبی خامنهای درباره آمادگی نیروهای مسلح
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا (ص) در شرفیابی به محضر حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای (مد ظله العالی) گزارشی از آمادگیهای نیروهای مسلح ایران اعم از ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی، امنیتی و مرزبانی، وزارت دفاع و بسیجیان قهرمان تقدیم کرد.
سرلشکر عبداللهی در این گزارش اظهار کرد: آحاد رزمندگان اسلام بهلحاظ روحیهٔ رزم آمادگی دفاعی و هجومی، طرحهای راهبردی و تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز برای مقابله با اقدامات خصمانهٔ دشمنان آمریکایی-صهیونی از آمادگی بالایی برخوردارند و در صورت هرگونه خطای راهبردی، تعرض و تجاوز از سوی آنان با سرعت عمل، پرشدت و پرقدرت با آن برخورد خواهند کرد.
سرلشکر عبداللهی از سوی آحاد رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح به فرمانده معظم کل قوا اطمینان داد که «با تبعیت کامل از فرامین معظم له تا پای جان و تا آخرین نفس از آرمانهای انقلاب اسلامی، سرزمین عزیزمان ایران، حاکمیت و منافع ملی و ملت غیرتمند و شجاع ایران دفاع میکنیم و دشمنان خبیث، کینهتوز و متجاوز را از نیات پلید و تجاوزکارانهٔ خود پشیمان خواهند کرد».
ببینید:
لحظه ناب از حضور آیتالله مجتبی خامنهای در کنار پدرش در مراسم تعویض مضجع امام رضا(ع)
در این دیدار حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای ضمن قدردانی از آحاد رزمندگان سلحشور و شجاع و نیروهای مسلح مقتدر کشور، بهدنبال تدابیر قبلی خود در طول جنگ رمضان که در پرتو عنایات الهی پیروزیهای شگفتانگیزی را بهدنبال داشت و دشمنان را در دستیابی به اهداف پلیدشان ناکام گذاشت تدابیر جدید و راهگشایی برای تداوم اقدامات و مقابله مقتدرانه با دشمنان را ابلاغ فرمودند.
بله درسته
حالا که پیروز شدیم لطفا اذن برقرای اینترنت رو از حضرت آقا میگرفتین سردار. اسباب و وسایل خونه رو داریم مفروشیم برای امرار معاش از بس همه چیز گرون شده و شغل مون که بازاریابی اینترنتی بود از بین رفته
شرفیابی؟؟؟!!! کلماتی که جدیدا داره اضافه میشه
؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!×1000
خدا قوت به نیروهای مسلح کشورمان
بله بله کاملا درسته
ایران میتونه اینترنت رو بصورت طبقات معکوس دربیاره تا از این طریق درامد هنگفت دربیاره بدین صورت هر گوشی یا تبلت یا کامپیوتر قبل وارد شدن به نت کد ملی بزنه برحسب همون کد ملی یا کد اتباع طرف شناسایی بشه تو کدوم رنج طبقاتی هست که ۴ نوع اینترنت ارائه بده اینترنت نوع اول مخصوص دانش اموزا دانشجوها معلم ها و اساتید این نوع نت رایگان ولی روزی فقط ۱۰ گیگ مازاد بر اون هر گیگی صدهزار نوع دوم مخصوص مردم عادی این نوع نت هم روزی تا ده گیگ رایگانه ولی مازاد بر اون هر گیگ صدپنجاه هزار نوع سوم مابقی افراد که شامل مسئولین کاسبا تجار که رایگان ندارن هر گیگ دویست هزار نوع چهارم برا اتباع و خارجی ها هرگیگ پانصد هزار چونک واحد پولشون قویه پس پولی نیست واسشون شایان ذکر هست در این طرح دیگ فیلتر وجود نداره
خداوکیلی یادشون نده میرن میرن اجرا میکنن
از درد مردم هم می گفتی
به به
اینترنت رو وصل کنید