۱۵۰۰ کشتی در تنگه هرمز گیر کرده‌اند

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) با اشاره به مسدود شدن تنگه هرمز در پی درگیری‌های نظامی، از سرگردانی حدود ۲۰ هزار خدمه و صدها کشتی در این آبراه راهبردی خبر داد و این وضعیت را واکنشی به حملات علیه ایران توصیف کرد.

۱۵۰۰ کشتی در تنگه هرمز گیر کرده‌اند

آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی سازمان ملل متحد، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه از بحران بی‌سابقه در تردد دریایی خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر، حدود ۲۰ هزار خدمه و نزدیک به ۱۵۰۰ کشتی در محدودیت بستن تنگه هرمز قرار گرفته‌اند.

دومینگوئز در تشریح علت این بن‌بست بزرگ تجاری تاکید کرد که با حمله اسرائیل و آمریکا علیه ایران، تهران با قطع عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز و بستن این مسیر حیاتی تجارت جهانی تلافی کرده است.

این انسداد، یکی از مهم‌ترین شریان‌های انتقال انرژی و کالا در جهان را با چالشی جدی مواجه کرده و سرنوشت هزاران دریانورد را در ابهام قرار داده است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    یطور با خوشحالی میگید مثلا خیلی کار خوبی کردین؟