کوشکی: گزینه آمریکا جنگ است/ در آتش بس کسری مهمات خود را پر کردند

یک فعال سیاسی گفت: نتانیاهو و ترامپ بدون اعتنا به زمان آتش‌بس، هر لحظه‌ای که احساس کنند قدرت تهاجم سنگین به ایران را خواهند داشت، حمله می‌کنند.

کوشکی: گزینه آمریکا جنگ است/ در آتش بس کسری مهمات خود را پر کردند

کوشکی در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: گزینه‌ی آمریکا و اسرائیل نظامی است و در طول روزهای آتش‌بس تجهیزات خود را تا جایی که امکان داشت، تکمیل کردند.

وی تصریح کرد: نتانیاهو و ترامپ بدون اعتنا به زمان آتش‌بس، هر لحظه‌ای که احساس کنند قدرت تهاجم سنگین به ایران را خواهند داشت، حمله می‌کنند.

این فعال سیاسی افزود: آن‌ها از فرصت آتش‌بس کاملا استفاده کردند و کسری مهمات و تجهیزات خود را به سرعت پر کردند. 

کوشکی ادامه داد: روزانه شاهد ده الی پنجاه پرواز متعدد از سمت پنج ایالت امریکا به پایگاه‌های آنها در اردن، عربستان و امارات بودیم که محموله‌های نظامی را به این سه کشور منتقل می‌کردند.

 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید