ارتش لبنان خاکریز اسرائیل در جنوب این کشور را جمع‌آوری کرد

ارتش لبنان از جمع‌آوری یک خاکریز متعلق به رژیم صهیونیستی و ایجاد یک ایست مراقبت در منطقه صو در جنوب این کشور خبر داد.

ارتش لبنان خاکریز اسرائیل در جنوب این کشور را جمع‌آوری کرد

به گزارش  «المیادین»، ارتش لبنان اعلام کرد خاکریزی را که رژیم صهیونیستی در جاده الماری-عین عرب در شهرستان صور، در جنوب لبنان ایجاد کرده بود، برداشته است.

ارتش لبنان در بیانیه خود افزود که در پی این اقدام، یک ایست مراقبت در مثلث الماری-العباسیة-عین عرب در منطقه جنوبی ایجاد کرده است.

پیش از این، فرمانده ارتش لبنان، ژنرال رودولف هیکل، از «فرماندهی هنگ مداخله پنجم در شهرک کفردونین» در منطقه بنت‌جبیل در جنوب لبنان بازدید کرد؛ این بازدید پس از آن انجام شد که آتش‌بس به اجرا درآمد.

این تحولات پس از آن صورت می‌گیرد که آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا آن را اعلام کرده بود، از روز پنجشنبه به مدت ۱۰ روز وارد مرحله اجرا شد.

در همین زمینه، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله تأکید کرده بود که مقاومت «به هرگونه نقض آتش‌بس پاسخ خواهد داد» و افزود که «تحقیر لبنان از طریق مذاکره مستقیم با اسراییل را نمی‌پذیریم».

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید