حزبالله: رئیسجمهور لبنان به جای ایران، از یک قاتل تشکر کرد
نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله از اینکه «جوزف عون از قاتل و جنایتکار تشکر کرد اما از ایران که ما را نجات داد، قدردانی نکرد»، انتقاد کرد.
محمود قماطی طی نشست مطلوعاتی در بیروت گفت: «از ایران تشکر میکنیم که توانست با اهرمهای فشار بینالمللی، آتشبس را در لبنان برقرار سازد.»
به گزارش المیادین، قماطی با تقبیح موضع قدرنشناسانه و خارج از عرف دیپلماتیک لبنان، گفت «دولت لبنان به جای اینکه قویترین برگهای برنده خود را نگه دارد، با سرعت به سمت تحقیر و رسوایی و واگذاری گام به گام حاکمیت پیش میرود.»
وی افزود: «جوزف عون، رئیس جمهور لبنان از قاتل و جنایتکار تشکر کرد اما از ایران که ما را نجات داد، قدردانی نکرد.»
این مقام حزب الله تاکید کرد: «ما تأکید میکنیم که هیچ بازگشتی به وضعیت قبل از دوم مارس (پیش از شروع جنگ اخیر) وجود ندارد و انگشت مقاومت همچنان روی ماشه خواهد ماند.»
از کجا معلوم که همین ایران سبب این همه سال جنگ بین لبنان و اسراییل نشده
درود بر حزب الله قهرمان،بیخ گوش اسرائیل هستند اما با غیرت زندگی کردن رو به حقارت ترجیح میدند
زمانی لبنان عروس خاورمیانه بود حالا ببین به چه روز افتاده
از کسی که تورو از چاه میکشه بیرون باید تشکر کنی. نه کسی که میندازه تو چاه
به امید خدا نابود میشوید
حذب الله هم شده بلای جان لبنان ، ملت لبنان کشور خودشونم نجات ندن سرنوشت شوم تری در انتظارشان هست