اسرائیل از ترامپ بابت «ممنوعیت حملات در لبنان» توضیح خواست

پایگاه آکسیوس گزارش داده پیام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اسرائیل باید حملات هوایی در لبنان را متوقف کند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را شوکه کرده است.

اسرائیل از ترامپ بابت «ممنوعیت حملات در لبنان» توضیح خواست

اسرائیل پس از این پیام از کاخ سفید خواست درباره این موضوع توضیح دهد. نتانیاهو و مشاورانش از دیدن این پیام بهت‌زده شدند، چون متن آن با توافق آتش‌بس ده‌روزه‌ای که وزارت خارجه آمریکا روز قبل منتشر کرده بود، در تضاد کامل بود.
اما ترامپ روز جمعه در شبکه اجتماعی خود نوشت: «اسرائیل دیگر لبنان را بمباران نخواهد کرد. آمریکا آنها را از این کار منع کرده است. دیگر بس است!!!»
او در مصاحبه با آکسیوس هم تأکید کرد: «اسرائیل باید متوقف شود. نمی‌تواند به تخریب ساختمان‌ها ادامه دهد. من اجازه نمی‌دهم.»
در پشت صحنه، نتانیاهو و تیمش از طریق رسانه‌ها از این اظهارات مطلع شدند و غافلگیر شدند. آنها به کاخ سفید پیام دادند که این حرف‌ها با متن توافق آتش‌بس جور در نمی‌آید.
پس از آنکه آکسیوس از کاخ سفید توضیح خواست، یک مقام آمریکایی برای رفع ابهام گفت: «توافق آتش‌بس میان لبنان و اسرائیل به روشنی می‌گوید که اسرائیل هیچ عملیات نظامی تهاجمی علیه اهداف لبنانی انجام نخواهد داد، اما حق دفاع از خود را در برابر حملات قریب‌وقوع حفظ می‌کند.»
جالب اینکه شامگاه جمعه، درست اندکی پیش از مصاحبه ترامپ با آکسیوس، یک پهپاد اسرائیلی جنوب لبنان را هدف قرار داد.
یک منبع اسرائیلی بعدا مدعی شد که حزب‌الله آتش‌بس را نقض کرده و به نیروهای اسرائیلی حمله کرده بود و نیروهای ما در دفاع از خود و برای رفع تهدید اقدام کردند.

 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید