مسکو: آمریکا و اسرائیل از مذاکرات برای عملیات زمینی علیه ایران استفاده می‌کنند!

شورای امنیت روسیه اعلام کرد آمریکا و رژیم صهیونیستی احتمالا از مذاکرات صلح برای آمادگی جهت انجام «عملیات زمینی علیه ایران» استفاده کنند.

مسکو: آمریکا و اسرائیل از مذاکرات برای عملیات زمینی علیه ایران استفاده می‌کنند!

به گزارش خبرفوری، شورای امنیت روسیه شامگاه سه‌شنبه با بیان اینکه اگر در مذاکرات ایران و آمریکا توافقی حاصل نشود، خصومت‌ها می‌تواند با شدت بیشتری از سر گرفته شود، گفت: «ایالات متحده و اسرائیل ممکن است از مذاکرات صلح برای آماده شدن جهت انجام عملیات زمینی علیه ایران استفاده کنند.»

طبق گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، استدلال شورای امنیت روسیه این است که پنتاگون به افزایش سطح نیروهای آمریکایی در منطقه ادامه می‌دهد.

شورای امنیت روسیه در پایان این بیانیه افزود: «مقامات ایرانی کنترل اوضاع در داخل کشور را حفظ کرده‌اند و سیستم حکومتداری دولتی و نظامی به‌طور پایدار عمل می‌کند و ایران هنوز مقادیر قابل‌توجهی سلاح در اختیار دارد.»

گفتی است، مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده‌اند با توجه به تجربه مذاکرات قبلی و حمله نظامی به ایران به فاصله چند روز بعد، با لحاظ این مسئله به هرگونه مذاکرات با امریکا وارد می شوند و فرماندهان نظامی دست به ماشه آماده مقابله با هرگونه تجاوز به کشورمان هستند.

روز شنبه، ایران و ایالات متحده پس از اعلام «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق با تهران بر سر آتش‌بس دو هفته‌ای، مذاکرات خود را در اسلام‌آباد آغاز کردند.

صبح یکشنبه، «جی‌دی ونس» معاون ترامپ و رئیس هیات آمریکایی اعلام کرد که ایران و آمریکا در جریان مذاکرات به توافق نرسیده‌اند و هیات آمریکایی بدون توافق به کشور باز خواهد گشت.

هیات ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و تاکید بر در نظر گرفتن تجربه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات قبلی در این دور از گفت‌وگوها با میانجی‌گری پاکستان حاضر شده بود.

مقام‌های آمریکایی اوایل روز سه‌شنبه به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفتند که اسلام‌آباد و ژنو به عنوان مکان‌های احتمالی دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در نظر گرفته شده‌اند.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • محمد

    روس ها فهمیدن اینا بازم قصد دارند قافل گیر بشن

  • ناشناس

    قتلگاه سربازان آمریکایی خواهد شد.

  • اهورا

    تا چند روز دیگه آمار نفرات در پویش جان فدا به نود میلیون نفر خواهد رسید ، شاید هم صد میلیون .

  • Sara.bahar

    یعنی نیروی زمینی اسراییلی بیاد تو خاک ایران!!!

  • ناشناس

    جنگ واقعی ما ایرانی‌ها زمانی آغاز میشه که بخواهیم دست روسیه رو از کشور کوتاه کنیم.

  • ناشناس

    خدا از دهنت بشنوه 🫶👏یعنی میشه ای خدا

  • ناشناس

    خیلی عیانتر از اونی هست که کسی نفهمه مگه خودشو به نفهی بزنه . طرف داره مستقیم و غیر مستقیم پیاده نظام میاره سمت ما بعد فقط واسه مذاکره میاره ؟ اون اوایل هم میگفتن این ناوها واسه مذاکرس . !!!!!

  • ناشناس

    واااای چه وحشتناک....این چیزیه که بچه ۳ ساله ام فهمیده ، اما تیم مذاکره کننده ایران و آقای همیشه به توافق رسیده عراقچی نه قبلاً فهمیده ، نه حال میفهمه ، نه آینده.....
    آتش بس و مذاکره رو اکثر مردم باهاش مخالف بودند! هر وقت مذاکره باید کرد آقایون تاقچه بالا گذاشتند ، هر وقت لازم نیوده ، رفتند مذاکره!!! این جنگ اگر آتش بس نداشت ۲ هفته نهایتش بود ، ۲ هفته!!!! عملیات زمینی ام هول هول کرده بودند، الان دیگه دست از پا درازتر رفته بودند! آقایون دوست داشتند فرصت انتقال سلاح و برنامه ریزی و....بدند بهشون!!! احتمالا اقوام آمریکا نشینشون علاقه ای به برگشت به ایران نداشتند! بابا مملکت و بچاپه ، بده بچه آمریکا خرج کنه!

  • ناشناس

    دقیقا همینطوره موافقم مرحله بعد جنگ زمینی
    از لحاظ منطقی هم درسته
    این همه مراکز نظامی بمباران نشده که بعدا بی اثر بشه برای حمله زمینی که پشتیبانی دشوار باشه