عارف: قالیباف امروز در جایگاه نماینده «ملت» و «نظام» است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: قالیباف نماینده ملت و نظام است؛ در میدان و خیابان پشتیبان تیم مذاکره‌کننده هستیم.

عارف: قالیباف امروز در جایگاه نماینده «ملت» و «نظام» است

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

برای برادرم محمدباقر قالیباف در مذاکرات پیش‌ِرو آرزوی توفیق دارم. او امروز در جایگاه نماینده «ملت» و «نظام» است.

همان‌گونه که در جنگ، پشتیبان رزمندگان بودیم؛ امروز نیز در خیابان و میدان، پشتیبان مذاکره‌کنندگان هستیم تا بتوانند مأموریت محوله از سوی نظام و مردم را با اقتدار دنبال کنند.

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی به‌سرپرستی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، برای مذاکره با طرف آمریکایی وارد اسلام‌آباد پاکستان شده است.

این هیئت متشکل از کمیته‌های امنیتی، سیاسی، نظامی، اقتصادی و حقوقی است.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه، علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای دفاع، عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی و نیز بعضی نمایندگان مجلس، آقای قالیباف را در این سفر همراهی می‌کنند.

photo_2026-04-11_00-09-21

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس

    ما رو قاتی خودتون نکنید

  • آریتون

    مدیر ایران خودرو نرفته؟
    رئیس نفوس و مسکن؟

  • ناشناس

    ملت ؟

  • شوکولات

    رئیس جمهور این وسط نماینده کی هستند پس؟

  • Man

    این خطه چه زمانی میخواهد هر کس را در جای خود قرار دهد؟!!
    در کجایه دنیا رییس مجلس در راس مذاکراته سیاست خارجی قرار میگیرد؟!!
    از چنین((تدبیری)) چه بیرون خواهد آمد؟!!

  • ناشناس

    کدام ملت؟؟

  • ناشناس

    نماینده مردم فقط اونایی هستن که اکثر مردم بهشون رای داده باشند نه اقلیت

  • ناشناس

    🤣🤣🤣🤣

  • ملانصرالدین

    حقیقتا مرد تنهای شب پزشکیان هست معاون اولش هم باهاش وفاقی نیست.خب شما هم می رفتی میشدن ۷۱ نفر یعنی برای شما صندلی کم بود.