بقایی: همه تلاش و توان ما در راه دفاع از کیان ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه در ۳۱ روز گذشته، هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نشده است، گفت: حمله‌های دشمن ادامه دارد و همه تلاش و توان ما در راه دفاع از کیان ایران است.

بقایی: همه تلاش و توان ما در راه دفاع از کیان ایران است

اسماعیل بقایی در صفحه شخصی خود نوشت: در ۳۱ روز گذشته، هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نشده است. حمله‌های دشمن ادامه دارد و همه تلاش و توان ما در راه دفاع از کیان ایران است.

وی افزود: درخواست گفت‌وگو همراه با پیشنهادهای آمریکا از طرف برخی واسطه‌ها مانند پاکستان به دست ما رسیده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: ما تجربه‌های قبلی را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس کرده‌ایم و خیانتی را که در دو نوبت و در عرض کمتر از یک سال به گفت‌وگوها شد، فراموش نمی‌کنیم.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    چه دفاعی دارید انجام میدید؟؟؟؟؟!!!!!
    اسمون کشور اتوبان میان میزنن میترکونن هیچکاری نمی‌کنید
    پلشتهای احمق

  • ناشناس

    به خدا اگه‌ بدونه معنی کیان چیه

  • ع.م

    تورو خدا یکی این بقایی رو ساکت کنه

  • ناشناس

    کیان ایران پیر فلک بود که شما کشتینش

  • حمید

    خیلی خوبه دیگه با توهمات و بی سوادی ایرانو بدبخت کنی بندازی تو جنگ و تحریم، فقر بعد بیایی فاز میهن پرستی بگیری

  • ناشناس

    خبر فوری جان لطفا برای پیامها گزینه لایک و دیسلایک بزارید

  • ناشناس

    بمباران شرکت‌های داروسازی توسط اسرائیل به خاطر ناتوانی و کوتاهی و سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار است.
    اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی جنایتکار در بمباران شرکت‌های داروسازی ایران، اجرای قانون جنگل بود