قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد

رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: از صبح امروز و به شکرانه حماسه ملی روز قدس، صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد که آثار آن نمایان خواهد شد.

قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد

محمدباقر قالیباف امروز جمعه(۲۲ اسفندماه) در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: از صبح امروز و به شکرانه حماسه ملی روز قدس که قیامی در تراز انقلاب ۵۷ بود، با مجاهدت سربازان جان برکف ملت غیور ایران، صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد؛ آثار آن نمایان خواهد شد.

راهپیمایی وحدت‌آفرین و دشمن شکن روز قدس رمضان ۱۴۴۷ درحالی امروز در نقاط مختلف ایران اسلامی و سایر کشورهای مسلمان برگزار شد که مردم روزه‌دار ایران، داغ‌دار فراق رهبر شهید انقلاب اسلامی و شماری از شهروندان بیگناه ایرانی هستند. دشمن آمریکایی و صهیونی از سحرگاه ۲۳ رمضان با حملات وحشیانه به برخی نقاط پایتخت و سایر شهرهای کشور در تلاش بود تا مردم را از پاسداشت این میراث بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی باز دارند اما مانند همیشه این نقشه شوم نیز با حضور حماسی و قهرمانانه مردم وفادار و آگاه ایران خنثی شد.

photo_2026-03-13_16-58-43

گفتنی است جنگنده‌های اسرائیلی همزمان با راهپیمایی روز قدس، در آسمان تهران به پرواز درآمده و به اهدافی حمله کردند. در پی این حملات صدای انفجارهایی در مناطق مختلف تهران شنیده شد.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید