داستان‌سرایی تازه اسرائیلی‌ها علیه نفتکش‌های ایران

روزنامه «جروزالم پست» با طرح ادعاهایی درباره فعالیت نفتکش‌های مرتبط با ایران، مدعی شد خاموش کردن سیستم‌های ردیابی و فرسودگی ناوگان می‌تواند خطر یک نشت نفتی بزرگ را افزایش دهد.

داستان‌سرایی تازه اسرائیلی‌ها علیه نفتکش‌های ایران

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی مدعی شد دست‌کم ۲۹ نفتکش مرتبط با ایران با خاموش کردن سیستم‌های ردیابی فعالیت می‌کنند و بسیاری از این کشتی‌ها بیش از ۲۰ تا ۳۰ سال عمر دارند.

این رسانه اسرائیلی همچنین ادعا کرده است که فرسودگی ناوگان، نبود نظارت بین‌المللی و احتمال فقدان بیمه مناسب، خطر وقوع یک نشت نفتی فاجعه‌بار را افزایش می‌دهد؛ حادثه‌ای که به گفته این گزارش می‌تواند میلیاردها دلار خسارت به کشورهای ساحلی وارد کند.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    این صهیونیستا از همه چی خبر دارن آیا افراد عادی این خبرهارو می رسونن؟؟؟

  • رز

    اسرائیل حواست باشه این دفعه اسرائیل محو میشه پس کاری به ایران نداشته باش ساکت سر جات باش تا تو رو برق ایران نگیره