اسرائیل یک منزل را در جنوب لبنان منفجر کرد
در ادامه تجاوزهای رژیم صهیونیستی به لبنان، نیروهای این رژیم صبح امروز منزلی در جنوب این کشور را منفجر کردند.
خبرنگار المیادین گزارش داد که نیروهای رژیم صهیونیستی به شمال منطقه «حولا» در جنوب لبنان یورش بردند و یک منزل را منفجر کردند.
این منزل در نزدیکی جاده حولا به مرکبا قرار دارد.
هنوز گزارشی درمورد تلفات احتمالی این حمله منتشر نشده است.
رژیم صهیونیستی در تداوم سیاست تجاوز و نقض آتشبس، عصر روز گذشته نیز منطقهای مابین «رمیش» و «عیتا الشعب» واقع در جنوب لبنان را هدف حمله توپخانهای قرار داده بود.
شبکه خبری المنار گزارش داد یکی از این گلولههای توپ به نزدیکی منازل مسکونی در اطراف منطقه رمیش در جنوب لبنان اصابت کرده است.
این حملات در چارچوب سلسله نقضهای مکرر رژیم صهیونیستی علیه توافق آتشبسی صورت میگیرد که سال گذشته میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شده بود.
بالغ بر یک سال از توافقی که قرار بود جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان را متوقف کند، میگذرد؛ اما واقعیت میدانی چیزی جز ادامه حملات این رژیم با هزاران نقض توافق، نبوده است.