چمران، رئیس شورای شهر تهران: قطعنامه شورای حکام بی‌ارزش است

رئیس شورای شهر تهران در صحن امروز شورا به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و آن را عجیب، سیاسی و فاقد اعتبار دانست.

چمران، رئیس شورای شهر تهران: قطعنامه شورای حکام بی‌ارزش است

مهدی چمران در جلسه علنی شورا، با تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به مردم ایران و امت اسلامی، تأکید کرد: شهادت جانسوز حضرت زهرا (س) تنها ۷۵ تا ۹۵ روز پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) از سخت‌ترین رخدادهای تاریخ صدر اسلام است و هنوز هم برای شیعیان اندوه‌بار و جانکاه است.

چمران با اشاره به همزمانی این ایام با تشییع پیکر شهدای گمنام در سراسر کشور و تشییع حدود یکصد شهید گمنام در تهران از دانشگاه تهران تا معراج‌الشهدا گفت: امیدواریم مردم عزیز همچون همیشه با حضور پررنگ خود، تجلیل شایسته‌ای از مقام والای این شهدا داشته باشند؛ هرچند شأن شهید بالاتر از هرگونه تکریم ظاهری است و آنان عندربهم یرزقون هستند.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و آن را عجیب، سیاسی و فاقد اعتبار» دانست و گفت: این قطعنامه که با فشار آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان صادر شده، صرفاً برای تکمیل اطلاعات از جاهایی است که خودشان بمباران کرده‌اند. چنین رفتاری نشان‌دهنده نهایت وابستگی آقای گروسی به آمریکا و اسرائیل است.

وی اضافه کرد: اروپایی‌ها بی‌جهت خود را خرج آمریکا می‌کنند و در نهایت هم از همین رفتارها آسیب خواهند دید. ایران دوره پیشین برجام را پشت سر گذاشته و تحت شرایط گذشته نیست. صدور این نوع قطعنامه‌ها هیچ ارزشی ندارد و چیزی جز زورگویی و بی‌قانونی قدرت‌های بزرگ در نظام بین‌الملل نیست.

چمران در بخش دیگری از سخنان خود با محکوم کردن ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه پس از آتش‌بس، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی پس از اعلام آتش‌بس، بیش از ۳۰۰ فلسطینی، که بیشتر آنان کودکان و زنان بودند، را به شهادت رسانده است. این معنای صلح از نگاه صهیونیست‌هاست و نشان می‌دهد که نمی‌توان به ادعاهای آنان و حامیانشان اعتماد کرد.

رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: ملت ما با انسجام، همبستگی و پیروی از رهبری، همواره در برابر دشمنان ایستادگی کرده و باز هم این مسیر را با قدرت ادامه خواهد داد.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • ناشناس

    چمران ،همان احمدی نژاد .دوم است

    نظرات شما -
    • شنونده باید عاقل باشه

      دور اول شورای شهر و روستا که حدود 16 سال قبل تشکیل شده بود
      طرف توی روستا داشت وعده وعید میداد
      تا رای مردم رو جمع کنه
      یکی از شعارهاش این بود

      آآآههاااااااااااااااای مردم اگر به من رای بدین

      روابط با آمریکا رو برقرار میکنم و عادی سازی میشه روابط ما

  • هیچکس

    آخه حاجی بزرگوار ما
    آلان اونا بگند مصوبه های شورای شهرتهران ، بی ارزش
    خوشت میآد ،بنظرت اون سخن وجاهت قانونی داره
    عمرا اونا نمیگند
    و خیلی زشته شمابااون جایگاه وسن و سال. این‌رو بگی

  • جواد

    کاغذ پاره هست

  • ناشناس

    چمران به وضعیت شهرت رسیدگی کن.

  • ناشناس

    اینم که داره میگه کاغذ پاره است باز هم عبرت نگرفتید؟؟؟؟!!!!

  • ناشناس

    سر پیاز، ته پیاز؟

  • ناشناس

    اینم یکی از فرمایشات حضرات است مثل کاغذ پاره خواندن تحریم در دوران یکی از ریس جمهور ها بود که پدر مردم را درآورد !!!!!

  • نسخه پیچی

    یکی بگه به شما چه مربوطه مسائل آژانس؟
    تو حالا تو کار شهرداری و زد و بند هاش موندی، داری برای دیگران نسخه می پیچی؟

  • مهرداد سربندی

    از: شورای شهر
    به: شورای حکام
    قطعنامه شما بی ارزشه.
    امضا : چمران
    آخه به تو چه.

  • ناشناس

    تو اصلا در جایگاهی نیستی که بخوای در مورد این قطعنامه اظهار نظر کنی تو رئیس اقلیت شورا هستی