ریابکوف: حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی و مذاکره امکان‌پذیر است و هیچ جایگزین معقولی برای آن وجود ندارد.

ریابکوف: حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی امکان‌پذیر است

 به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: حل و فصل وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران فقط از طریق دیپلماسی قابل دستیابی است؛ هیچ جایگزین دیگری وجود ندارد.

معاون وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: معتقدیم که کشورهای غربی باید آرزوهای خودخواهانه خود را کنار بگذارند و با نهایت تلاش، خود را نه به سمت تخریب، بلکه به سمت یافتن راه حل های مذاکره شده هدایت کنند. حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران، مانند حل و فصل سایر بحران‌ها در خاورمیانه، تنها از طریق دیپلماسی و مذاکره امکان‌پذیر است و هیچ جایگزین معقولی برای آن وجود ندارد.

سرگئی ریابکوف این سخنان را در جلسه‌ای با عنوان «تاریخ و سیاست هسته‌ای روسیه و دیپلماسی عمومی در حوزه هسته‌ای» که توسط مرکز انرژی و امنیت با حمایت بنیاد کمک‌های مالی ریاست جمهوری این کشور برگزار شده بود، بیان کرد.

 

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    ای حرومزاده ها

  • رصد

    چرا روس ها همش دم از دیپلماسی می زنند چون میدانند دیپلماسی جواب نمی ده و اونا هم همین را می خوان استخوان لای زخم و رکود و تورم و درجا زدن ایران