پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند/ ترامپ گفته که دولتش برای ایجاد صلح آمده اما مسیری که در پیش گرفته‌اند، کل منطقه را به آتش خواهد کشید

رئیس‌جمهور ایران ضمن تاکید بر این مسئله که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌توانند از کشور بازدید کنند، هشدار داد که اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد.

پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند/ ترامپ گفته که دولتش برای ایجاد صلح آمده اما مسیری که در پیش گرفته‌اند، کل منطقه را به آتش خواهد کشید

مسعود پزشکیان شامگاه جمعه طی مصاحبه‌ای با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» عنوان کرد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مسیری را آغاز کرده است که تمام منطقه را به آتش خواهد کشید.»

پزشکیان با اشاره به هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز علیه ایران تصریح کرد: «هر کسی که به ایران حمله کند، با قوی‌ترین پاسخ مواجه خواهد شد و اگرچه ایران خواهان درگیری بیشتر نیست اما روزانه در حال افزایش قابلیت‌های خود برای دفاع از خود در برابر هرگونه حملات آتی است.»

او که این مصاحبه را در جریان سفر به نیویورک برای سخنرانی در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد انجام داده است، گفت: «ما از جنگ نمی‌ترسیم. ما به دنبال جنگ نیستیم. رئیس‌جمهور ترامپ گفته است که دولتش برای ایجاد صلح آمده اما مسیری که آنها در پیش گرفته‌اند، کل منطقه را به آتش خواهد کشید.»

مسعود پزشکیان با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران توسط رژیم صهیونیستی با همکاری و حمایت آمریکا اظهار کرد: «آنها به ما حمله کردند چون می‌خواستند ما را هم مثل بقیه شهید کنند. ما از مرگ و شهادت نمی‌ترسیم. ما زندگی خودمان را کرده‌ایم. من زندگی خودم را کرده‌ام.»

پزشکیان در مورد آسیب‌دیدگی پایش گفت: «چیز خاصی نبود.»

وی افزود: «فقط می‌توانیم بگوییم که خونریزی در ناحیه زانو رخ داده بود. ما مایع و خون مورد نیاز را تزریق کردیم و سپس آن را مداوا و بر شرایط غلبه کردیم.»

خبرنگار این رسانه آمریکایی به گزارش اخیر روزنامه «واشنگتن‌پست» درباره اینکه ایران احتمالا می‌تواند تاسیسات هسته‌ای در آینده داشته باشد، اشاره کرد و رئیس‌جمهور ایران در این خصوص خاطر نشان کرد: «اگر آنها حقیقت را می‌گویند، ما اخیرا با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به توافق رسیده‌ایم که آنها می‌توانند بیایند و در محل بازرسی کنند.»

وی افزود: «ارائه و ادعای چیزی بر اساس تصاویر ماهواره‌ای، برای ایجاد چارچوب‌هایی که مبتنی بر واقعیت نیستند، مناسب نیست. در واقع، آیا بازرسی‌های حضوری در محل آسان‌تر، بسیار ملموس‌تر و قابل تاییدتر نخواهد بود؟!»

شورای امنیت سازمان ملل متحد جمعه شب در مورد قطعنامه روسیه و چین برای به تعویق انداختن اعمال مجدد تحریم‌ها رای‌گیری خواهد کرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • یحی صبوری

    سلام دکتر جون به هیچ وجه نباید اجازه ورود به جاسوسان را بدهید کار آژانس دیگر تمام شده هیچ گونه همکاری نباید داشته باشیم مگر اینه اول حمله اسرائیل وآمریکا به تاسیسات هسته ای ایران توسط شخص گروسی مزدور جاسوس در مقابل دور بینها وشبکه های دولتی آمریکا واسرائیل محکوم شود وکشورهای مذکور غرامت بپردازند در غیر این صورت هیچ راهی نمانده است

  • ناشناس

    از سخنان رئیس جمهور دکتر ر پزشکیان بسیار متعجب شدم! ایشان مثل اینکه قانون مصوب مجلس مبنی بر الزام دولت ج. ا. ایران به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نخوانده اند!

  • ناشناس

    از چاله به چاه افتادیم و روز از نو و روزی از نو ...واین است سرنوشت ما...

  • ناشناس

    شما کفایت سیاسی لازم برای جایگاه ریاست جمهوری کشور ایران رو نداری جناب دکتر، با این خیانت ها و خنجر از پشت زدن های غربی ها، هدف از این همه ننه من غریبم بازی و پیام ضعف فرستادن شما را متوجه نمیشم، بهتره با یه استعفا همه رو خوشحال کنی و بیشتر از این به کشور خسارت وارد نکنی، آبروی ملت ایران رو هم نبری، این همه شهید ندادیم و هزینه نکردیم که جنابعالی بنشینی جلوی دشمن و براش پالس ضعف بفرستی!