روزنامه کیهان:

برنامه هسته‌ای کشور حتما باید در فضای ابهام باقی بماند/ هرگز نباید خیال غرب غدّار از ما راحت باشد

برنامه هسته‌ای ایران حتماً باید به جای صراحت، در فضای ابهام ادامه پیدا کند. هرگز نباید خیال غرب غدّار از ما راحت باشد. برنامه هسته‌ای برای کشوری با فرهنگ و تمدن و قدرت ایران باید به‌طور کامل نه فقط به توسعه توانمندی‌های ایران بلکه به توسعه اقتدار ایران هم کمک کند.

برنامه هسته‌ای کشور حتما باید در فضای ابهام باقی بماند/ هرگز نباید خیال غرب غدّار از ما راحت باشد

روزنامه کیهان نوشت: تحریم‌های سازمان ملل از آنجا که از حیث قدرت تحریمی و ضمانت اجرا از تحریم‌های آمریکا ضعیف‌تر می‌باشند، نمی‌توانند در صحنه واقعی، وضعیت فعلی اقتصادی ایران را تحت تأثیر خود قرار دهند. 

آنچه اکنون بیم آن می‌رود، تکرار موضع ضعیف ایران و باز محور شدن مذاکره و دیپلماسی با غرب است. 

در حالی که ایران واقعاً ضعیف نیست و ضعیف هم دیده نمی‌شود. ایران در کانون یک جبهه مؤثر و قدرتمند ذیل نام «جبهه مقاومت» قرار دارد. ایران در کانون توجه بیش از دو میلیارد مسلمان و در قلب چند صد میلیون شیعه و در سطح بین‌المللی یک شریک قدرتمند و فعال در ائتلاف‌های بزرگ اقتصادی قرار دارد. 

متأسفانه ادبیات امروز بعضی مقامات و بعضی دستگاه‌ها، ایران قدرتمند را ضعیف معرفی می‌کند و این باعث طمع دشمن می‌شود، علی‌رغم آنکه ایران را قدرتمند می‌داند. ما باید با موضع قاطع به همراه عمل قاطع به دشمنان خود نشان دهیم در وضعیت آفند و ابتکار قرار داریم. 

الان اروپا و آمریکا با نگاه به پاره‌ای مواضع مقامات ایران طی ده سال اخیر، رفتار ما را پیش‌بینی کرده‌اند که به سمت اسنپ‌بک رفته‌اند. اگر آنان به این فکر می‌کردند که ایران از ابزارهای قدرت خود در مقابل اقدامات ضدایرانی استفاده می‌کند، به این راحتی علیه ایران وارد گود نمی‌شدند. 

برنامه هسته‌ای ایران حتماً باید به جای صراحت، در فضای ابهام ادامه پیدا کند. هرگز نباید خیال غرب غدّار از ما راحت باشد. برنامه هسته‌ای برای کشوری با فرهنگ و تمدن و قدرت ایران باید به‌طور کامل نه فقط به توسعه توانمندی‌های ایران بلکه به توسعه اقتدار ایران هم کمک کند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    آفرین کل قضیه قمپز در کردن بود بارها هم می گفتن غنی سازید۶۰درصدی میکنیم که چانه زنی کنیم یا همون اقتدار داشته باشیم ولیدحاصل این سیاست فقط تحریم بود ودست اخر بمباران تاسیسات هسته ای وفکر هم نمی کردن امریکا واسراییل جرات حمله داشته باشن و همواره تحریمهارو بی اثر اعلام می کنن

  • ناشناس

    درحالیکه شفاف سازی و رفع هرگونه ابهام باعث مذاکره و رفع تحریم ها میشود ولی خوب بعضی ها از ابهام وتردید و تحریم روزی میخورند.....جتی ملت رای ندهند در سایه دولت تشکیل میدهند..و همه میدانیم کی در سایه میخواهد بر جهان هستی حکومت کند

  • پدر

    به نظر شما خيال مردم ايران چه زماني بايد به آسايش برسد؟ بعد از گذشت 46 سال وقت آن نرسيده كه مردم ايران كمي آرامش و امنيت داشته باشند ؟

  • ناشناس

    تا دستاویزی برای چپاول کشور داشته باشید و مردم روی آرامش نبینند .

  • سید عزیز

    ابهام مثل آب گل آلوده که برخی ازش خوب ماهی میگیرن .چیزی مونده دیگه که به فنا بدین ؟جنگ فرسایشی با دشمن پولدار قوی وبه قول شما غدار چنان لاغرت میکنه که نتونی ازجات پا بشی جنگیدن پیش کش .منابع کشور نیروی جوان .حمایت مردمی همه به فنا میرن بعد از چند سال شکستت میدن میشی مستعمره ی شرق یا غرب